'Hij blijft 100 procent bij Real Madrid, ik zie de Hazard van Chelsea en België'

'Hij blijft 100 procent bij Real Madrid, ik zie de Hazard van Chelsea en België'

Gepubliceerd: zaterdag 5 juni 2021 om 22:49za 05-06-2021 om 22:49

De overstap van Eden Hazard naar Real Madrid is nog geen succes gebleken. Spaanse media schreven al over een mogelijke terugkeer naar Chelsea van de Rode Duivel, maar land- en teamgenoot Thibaut Courtois verschaft duidelijkheid. Hazard blijft volgens hem bij de Koninklijke.

Hazard gaf al aan niet bezig te zijn met een vertrek bij Real Madrid en Courtois sluit een transfer van de aanvaller helemaal uit. "Eden blijft honderd procent zeker bij Real Madrid. Hij wil het team niet verlaten", zegt de doelman bij Le Soir. De geruchten dat de dribbelaar weer aan de slag wil bij Chelsea, wuift Courtois resoluut weg. "Alleen de Madrileense pers schrijft daarover."

Real Madrid betaalde in de zomer van 2019 liefst 115 miljoen euro voor Hazard. De Belg kwam door fysiek malheur echter nog niet verder dan 43 officiële duels voor de Spaanse grootmacht. Volgens Courtois is Hazard vastberaden om op het EK zijn oude niveau te halen en die vorm mee te nemen naar Real. "Op de training was hij al heel actief bezig. Ik zag de Hazard van Chelsea en België."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Hazard het nog redden in Spanje?

Ja
42%
Nee
58%
(1327 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws