'Vierde zomertransfer in de maak, Van Ginkel moet vóór 25 juni PSV'er worden''

'Vierde zomertransfer in de maak, Van Ginkel moet vóór 25 juni PSV'er worden''

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 06:42di 15-06-2021 om 06:42

PSV heeft met Joël Drommel, André Ramalho en Philipp Mwene al drie nieuwe spelers vastgelegd en nummer vier lijkt ook onderweg. De Eindhovenaren willen Marco van Ginkel definitief vastleggen.

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International op de vroege dinsdagochtend. De nummer twee van het vorige Eredivisie-seizoen begint op 25 juni aan de voorbereiding en wil vóór die tijd Van Ginkel contracteren. De achtvoudig Oranje-international heeft PSV al twee halve en twee hele seizoenen als huurling gediend, maar kan nu permanent de overstap maken: zijn contract bij Chelsea loopt per 30 juni af.

Het lijkt er niet op dat het dossier-Van Ginkel veel problemen op gaat leveren: de 28-jarige middenvelder wil zelf graag blijven en trainer Roger Schmidt houdt hem ook graag binnenboord. Volgens het ED moet ook zijn maatje Davy Pröppper – oud-teamgenoot bij Vitesse én PSV – snel volgen. PSV werd voor de start van het EK ook gelinkt aan publiekslieveling Luuk de Jong, die weg zou mogen bij Sevilla. Pas na het EK wordt er echter meer nieuws hierover verwacht.

Daarnaast kunnen er nog een aantal uitgaande transfers verwacht worden bij PSV. Donyell Malen staat in de nadrukkelijke belangstelling van Borussia Dortmund, terwijl er ook verhalen rondgaan dat RB Leipzig doelman Yvon Mvogo eerder dan gepland terughaalt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

IS PSV met een fitte Van Ginkel een serieuze titelkandidaat?

Ja
75%
Nee
25%
(1639 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws