Rensch verklaart nieuw contract bij Ajax: 'Ze geven ons een goed gevoel'

Rensch verklaart nieuw contract bij Ajax: 'Ze geven ons een goed gevoel'

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 11:18za 19-06-2021 om 11:18

Devyne Rensch is trots dat hij zijn contract bij Ajax in drie jaar tijd drie keer (!) verlengd heeft. De vleugelverdediger maakte pas in november vorig jaar zijn debuut in Ajax 1, maar is in korte tijd uitgegroeid tot een volwaardige selectiespeler.

Rensch verlengde vrijdag zijn contract bij Ajax, dat liep tot medio 2023, met twee jaar. De pas achttienjarige verdediger ligt nu tot 30 juni 2025 vast in Amsterdam. "Supertrots dat ik mijn contract mag verlengen hier. Ik kan niet wachten om het samen met iedereen op het veld te vieren", laat de back weten op de clubsite.

Het was voor Rensch de derde keer in drie keer tijd dat hij een handtekening zette onder een nieuwe verbintenis in Amsterdam. De back heeft wel een verklaring voor zijn stormachtige ontwikkelingen. "Dat komt ook door onze teamgenoten. Ze geven ons een goed gevoel en laten ons ons ding doen. Ze geven ons het vertrouwen om ons spel te spelen."

Rensch wil na zijn nieuwe contract echter niets weten van een andere status binnen de selectie van de Amsterdammers. "Nee, ik blijf gewoon dezelfde Devyne. Dezelfde jongen als eerder. Ik blijf nog jaren de jongste", lacht de verdediger.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws