RKC heeft driedubbel nieuws: duo blijft alsnog, voormalig Ajax-keeper op proef

RKC heeft driedubbel nieuws: duo blijft alsnog, voormalig Ajax-keeper op proef

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 10:33di 22-06-2021 om 10:33

RKC Waalwijk heeft twee spelers binnenboord gehouden, maakt het dinsdagochtend weg via de officiële kanalen bekend. Lars Nieuwpoort en Ayman Azhil (foto) zijn ook volgend seizoen in het geel-blauw te bewonderen.

Verdediger Nieuwpoort kwam na RKC's promotie in 2019 over van De Graafschap. Hij speelde vorig seizoen slechts vier officiële wedstrijden, maar heeft zijn aflopende contract alsnog verlengd tot 2023. "Er zit nog veel groei in Lars en het is mooi om de samenwerking een vervolg te geven", laat algemeen directeur Frank van Mosseveld weten.

Middenvelder Azhil kwam als Bayer Leverkusen-huurling tot 23 wedstrijden in competitie- en bekerverband. De Duitser met Marokkaanse roots wordt ook komend seizoen in Waalwijk gestald door Die Werkself. "Het afgelopen seizoen heeft Ayman als talentvolle speler bij ons RKC een grote progressie geboekt. Hetgeen dat hij in wedstrijden en op trainingen heeft laten zien, hebben ons overtuigd om hem graag nog een jaar te huren", bevestigt Van Mossveld.

RKC heeft zelfs nóg een nieuwtje: Issam El Maach is begonnen aan een proefperiode in Waalwijk. De twintigjarige doelman speelde in de jeugd van VVV-Venlo, Vitesse en Ajax, maar zit al een jaar zonder club. Nu mag hij zich bewijzen bij RKC, dat eerste doelman Kostas Lamprou heeft uitgezwaaid: de Griek verkast naar PEC Zwolle.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws