'Als het zo doorgaat, hebben we in september een laagterecord aan transfers'

'Als het zo doorgaat, hebben we in september een laagterecord aan transfers'

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 21:47do 24-06-2021 om 21:47

Volgens technisch directeur Ted van Leeuwen is NEC de komende transferperiode niet meer genoodzaakt om spelers te verkopen. Het is ook de bedoeling dat de Nijmegenaren de selectie nog verder gaan versterken.

"We hebben nu wat meer mogelijkheden dan voorheen", vertelt Van Leeuwen in gesprek met De Gelderlander over de transfersituatie van NEC. "Als we geen passende vervanger kunnen halen voor een speler die in de belangstelling staat, dan verkopen we die speler ook gewoon niet."

NEC haalde deze zomer Danny Vukovic, Ilias Bronkhorst, Lasse Schöne en Mikkel Duelund al naar Nijmegen. De promovendus is echter nog niet klaar met het halen van nieuwe spelers, vertelt Van Leeuwen. "We hebben nog een aantal spelers nodig, maar hoeveel precies weet ik niet", stelt de directeur. "We zijn met NEC nu redelijk ver. Maar we hebben nog wel een lange transferperiode te gaan."

Van Leeuwen ziet ook dat de zaken in deze transferperiode iets anders lopen dan normaal. "In deze transferwindow gaat alles traag. Waarom weet ik niet. Als het in dit tempo doorgaat dan hebben we in september een laagterecord aan transfers."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws