Arnesen trekt handen van Berghuis-situatie af en wil oplossing voor Jörgensen

Arnesen trekt handen van Berghuis-situatie af en wil oplossing voor Jörgensen

07-07-2021 07:11
200

Technisch directeur Frank Arnesen van Feyenoord heeft zijn handen van de situatie-Steven Berghuis afgetrokken. De aanvaller is op momenteel op vakantie, maar lijkt daarna naar Ajax te gaan. Witte rook is er nog niet.

Ajax heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Berghuis en wil aan het vastgestelde bedrag van vier miljoen euro voldoen. Feyenoord wil zijn sterspeler echter niet naar de aartsrivaal laten gaan. Bovendien is er onduidelijkheid over de interpretatie van de clausule in zijn contract.

"Met dit dossier bemoei ik me niet, dat ligt bij de juristen", zegt Arnesen tegen Voetbal International. "Steven is nu op vakantie en voordat hij terug is, zal er een oplossing moeten zijn. Als hij gaat, is het aan ons een goede vervanger te vinden. Daarop zijn we voorbereid."

Jörgensen
Arnesen hoopt daarnaast dat er snel duidelijkheid komt over Nicolai Jörgensen. De Deense spits deelde onlangs wederom zijn vertrekwens en traint niet meer mee de selectie van trainer Arne Slot. "Ik heb geen klagen over hoe Nico zich opstelt richting Feyenoord, maar we moeten wel een oplossing vinden."