Breaking news

Spaanse media hard voor Koeman en Barcelona: 'De nachtmerrie ging door'

Blessure Lukoki mokerslag voor Twente: 'Enorm verlies, het is een lange weg'

Blessure Lukoki mokerslag voor Twente: 'Enorm verlies, het is een lange weg'

Gepubliceerd: donderdag 8 juli 2021 om 10:56do 08-07-2021 om 10:56

Laatste update: donderdag 8 juli 2021 om 15:15do 08-07-2021 om 15:15

De zware knieblessure van FC Twente-aanvaller Jody Lukoki is hard aangekomen bij zijn trainer Ron Jans. De 62-jarige trainer spreekt van een persoonlijk drama voor de aanvaller en een groot verlies voor de club.

Zeven dagen na het ondertekenen van zijn contract ging het afgelopen dinsdag gruwelijk mis op de training van Twente. De 28-jarige Lukoki liep een zware knieblessure op en is voor zeer lange tijd uitgeschakeld. "Het seizoen is nog niet eens begonnen voor Jody en het is nu eigenlijk al voorbij", treurt Jans voor de camera van 1Twente Enschede. "Het is een drama voor hem en voor ons ook een enorm verlies. Zoiets raak je op dezelfde dag ook niet meer kwijt, moet ik zeggen."

Het is nog maar de vraag of Lukoki het aankomende seizoen überhaupt minuten kan gaan maken in het shirt van Twente. "Ik heb Jody in ieder geval zelf gesproken", vertelt Jans verder. "Ik denk dat het nog helemaal tot hem door moet dringen, maar hij was heel dapper en positief. Hij zei dat hij nog sterker terug zou komen. Maar het is een lange weg."

Jans weet nog niet of de club uit Enschede direct op zoek zal gaan naar een vervanger voor de zwaar geblesseerde Lukoki. "Dat kan zijn, maar daar moeten we het nog over hebben", sluit Jans af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws