'Spaans bod op Danjuma: Bournemouth vindt 15 miljoen niet genoeg'

'Spaans bod op Danjuma: Bournemouth vindt 15 miljoen niet genoeg'

Gepubliceerd: zaterdag 10 juli 2021 om 20:07za 10-07-2021 om 20:07

Laatste update: zaterdag 10 juli 2021 om 20:17za 10-07-2021 om 20:17

Arnaut Danjuma staat in de belangstelling van Villarreal. Bournemouth heeft een bod van ongeveer vijftien miljoen euro op de Nederlandse aanvaller afgeslagen, meldt Sky Sports.

Danjuma heeft zich in de kijker gespeeld door afgelopen seizoen zeventien keer te scoren en zeven assists te geven in het Championship. De 24-jarige buitenspeler greep uiteindelijk net naast promotie naar de Premier League met The Cherries door in de play-offs te verliezen van Brentford.

Volgens Sky Sports staat Danjuma er desondanks goed op. De tweevoudig Oranje-international verruilde Club Brugge in 2019 voor het Vitality Stadium. Bournemouth maakte destijds naar verluidt een kleine zeventien miljoen euro over voor de oud-speler van NEC. Dat lijkt de reden dat het voorstel van de Europa League-winnaar naar de prullenbak is verwezen. Bovendien zou onder meer het VfL Wolfsburg van coach Mark van Bommel ook interesse hebben.

Danjuma ligt nog tot medio 2024 vast bij Bournemouth, maar gaf al aan dat hij hoopt op een nieuwe stap. "Ik ben van mening dat ik niet nog een seizoen Championship kan spelen, ik ben de competitie een beetje ontgroeid", zei hij onlangs tegen Voetbal International.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws