'Om eerlijk te zijn denk ik niet dat ik nu een transfer naar Ajax zal maken'

'Om eerlijk te zijn denk ik niet dat ik nu een transfer naar Ajax zal maken'

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 10:58do 24-06-2021 om 10:58

Arnaut Danjuma stond er niet van te kijken dat Ajax hem afgelopen winter polste voor een eventuele verhuizing naar Amsterdam. De kampioen van Nederland heeft al geruime tijd interesse in de 24-jarige aanvaller van Bournemouth.

Danjuma bevestigt bij VI EK LIVE dat Ajax vaker heeft geïnformeerd. "Toen ik bij NEC speelde, had ik al de optie om naar Ajax te gaan. Bij Club Brugge hebben ze hier en daar geïnformeerd en bij Bournemouth ook. Maar ik denk niet dat ik nu naar Ajax zal gaan", laat hij weten.

"Ik ben altijd gecharmeerd van interesse van Ajax. Dat is natuurlijk geen geheim", verduidelijkt de aanvaller. "Ajax is een groot instituut, een mooie club, maar om eerlijk te zijn denk ik niet dat ik deze transferwindow een transfer naar Ajax zal maken."

Bournemouth telde twee jaar geleden zestien miljoen euro naar voor Danjuma. "Ik kan me voorstellen dat de club zijn investering terug wil, maar ik zou niet weten hoeveel ik moet kosten."

Ajax is druk bezig met de komst van andere buitenspelers: het is de bedoeling dat Kamaldeen Sulemana binnenkort overkomt van FC Nordsjaelland, terwijl Ajax concrete belangstelling heeft voor Steven Berghuis. In Argentinië werd River Plate-juweel Julián Álvarez aan de Amsterdammers gelinkt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws