RMC: ontwikkelingen rondom Boadu, snel Monaco-akkoord niet uitgesloten

RMC: ontwikkelingen rondom Boadu, snel Monaco-akkoord niet uitgesloten

13-07-2021 13:58 Laatste update: 14:04
155

De kans lijkt groter te worden dat AZ Myron Boadu voor de start van het seizoen nog kwijt gaat raken. Volgens het Franse RMC Sport gaan de onderhandelingen tussen de Alkmaarders en AS Monaco de goede kant op.

Boadu werd onlangs door lokale media al gelinkt aan Monaco, dat na het vertrek van Stefan Jovetic op zoek is naar een nieuwe spits. Van een akkoord tussen AZ en Monaco is nog geen sprake, maar RMC sluit niet uit dat dit een kwestie van dagen is. Hoeveel de Alkmaarders vragen en hoeveel Monaco wil betalen voor Boadu, die nog tot 2023 onder contract staat, moet nog blijken. AZ heeft overigens al een nieuwe spits vastgelegd, in de persoon van Vangelis Pavlidis.

Als de transfer eenmaal rond is, zal de enkelvoudig Oranje-international overigens hard moeten vechten voor zijn plekje in Monaco. Routiniers Wissam Ben Yedder en Kevin Volland zouden zijn concurrenten voor de spitspositie worden, terwijl Krépin Diatta, Gelson Martins en nieuwkomer Ismail Jakobs ook nog rondlopen in het Stade Louis-II.