Marca: terughoudend Real Madrid overweegt Hazard na twee jaar te verkopen

Marca: terughoudend Real Madrid overweegt Hazard na twee jaar te verkopen

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 09:58di 20-07-2021 om 09:58

Laatste update: dinsdag 20 juli 2021 om 10:03di 20-07-2021 om 10:03

Real Madrid lijkt aan de vooravond van een kleine leegloop te staan. Voorzitter Florentino Pérez lijkt het bij het binnenhalen van David Alaba te willen houden, terwijl clubicoon Sergio Ramos na zestien jaar is vertrokken en Brahim Díaz weer bij AC Milan is gestald: Raphaël Varane is ook op weg naar de uitgang en mogelijk volgt ook Eden Hazard.

Varane staat op het punt om na tien jaar Real Madrid voor Manchester United te tekenen. Club en speler hebben elkaar al gevonden en het is alleen nog de vraag wanneer Manchester United en Real Madrid een akkoord sluiten. Marca sluit niet uit dat ook Eden Hazard vertrekt. De Belg kwam in 2019 voor liefst 115 miljoen euro over van Chelsea, maar heeft mede door blessureleed twee teleurstellende seizoenen achter de rug. Trainer Carlo Ancelotti zou Hazard graag binnenboord willen houden, maar de clubleiding zet hem mogelijk nog in de etalage.

Hoewel Real Madrid voor het tweede seizoen op rij zwarte cijfers heeft geschreven, gaat het waarschijnlijk zijn kruit droog houden op de transfermarkt. AS meldde eerder deze week al dat een aantal teruggekeerde huurlingen een nieuwe kans gaat krijgen: Gareth Bale, die Ancelotti nog kent van diens eerdere Real Madrid-periode, is teruggekeerd van zijn uitleenbeurt bij Tottenham Hotspur en Dani Ceballos en Martin Odegaard komen weer over van Arsenal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws