''Hora de los Autofichajes': teruggekeerd Real-trio van 85 miljoen mag blijven'

''Hora de los Autofichajes': teruggekeerd Real-trio van 85 miljoen mag blijven'

19-07-2021 10:20
15

Bij Real Madrid is volgens de Spaanse krant AS 'La Hora de los Autofichajes', het uur van de interne transfers, aangebroken. De vorig seizoen uitgeleende Gareth Bale, Martin Odegaard en Dani Ceballos blijven binnenboord, klinkt het.

Het drietal was de afgelopen maanden te bewonderen in Noord-Londen. Bale werd aan het begin van het seizoen verhuurd aan zijn oude club Tottenham Hotspur, Ceballos bracht de voorbije seizoenen bij Arsenal door en kreeg in januari van dit jaar gezelschap van Odegaard. AS schat in dat Real Madrid 85 miljoen euro aan het drietal zou kunnen verdienen, maar de Welshman, de Spanjaard en de Noor lijken komend seizoen voor hun kans te kunnen gaan.

De terugkeer van trainer Carlo Ancelotti zou deuren kunnen openen, zeker voor Bale: de 32-jarige linkspoot had een moeizame relatie met voorganger Zinedine Zidane, maar werkte in het verleden prettig samen met de Italiaan. Odegaard maakte in het vorige Ancelotti-tijdperk op zestienjarige leeftijd zijn profdebuut namens Real Madrid.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie