'Het zou helemáál mooi zijn als presteren bij AZ me dichter bij Oranje brengt'

'Het zou helemáál mooi zijn als presteren bij AZ me dichter bij Oranje brengt'

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 15:35do 22-07-2021 om 15:35

Bruno Martins Indi hoopt de bij AZ ingeslagen weg door te kunnen zetten. De centrale verdediger tekende een tijdje terug een nieuw vierjarig contract in Alkmaar en hoopt zich volgend seizoen op de Oranje-radar te spelen.

Martins Indi speelde vorig seizoen al op huurbasis bij AZ en wilde ook dit seizoen graag in Alkmaar blijven. "Ik wist al langer dat AZ me graag wilde vastleggen en dat was ook de intentie van mijzelf", vertelt hij in een openhartig interview met Voetbal International. "Gelukkig zijn de clubs eruit gekomen. Want het vorige seizoen bij AZ was me prima bevallen en hier zie ik een mooie toekomst voor me."

Zijn periode in het AZ-shirt beviel Martins Indi vorig seizoen goed. Hij hoopt ook de komende jaren een goed voorbeeld te zijn voor de jonge spelers in de selectie. "Door goed beleid speelt AZ al jaren boven in de Eredivisie en haalt het elk seizoen Europees voetbal. Dat past bij mijn eigen ambities, daarvan wil ik onderdeel zijn. Ik voel veel waardering bij AZ. Dat wil ik teruggeven met prestaties op het veld. We vormen een goede match."

Stiekem hoopt Martins Indi zich weer op de radar te spelen van Oranje. "Het zou helemáál mooi zijn als presteren bij AZ me dichter bij Oranje brengt. Niet dat ik mezelf nu naar voren wil schuiven. Het Nederlands elftal bereik je niet met woorden en mijn voornaamste focus is gericht op mijn club. Daar begint het allemaal mee. Als ik een goede lijn in mijn prestaties kan doortrekken, hoop ik in ieder geval weer een optie te worden voor Oranje."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws