'Ajax hoeft nog geen bod te verwachten: focus van Bayern niet op Antony'

'Ajax hoeft nog geen bod te verwachten: focus van Bayern niet op Antony'

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 13:10ma 26-07-2021 om 13:10

Antony wordt in verband gebracht met Bayern München, maar Der Rekordmeister lijkt op dit moment niet van plan om een bod uit te brengen op de aanvaller van Ajax. Volgens BILD ligt de focus van de Duitse topclub nu niet op de 21-jarige Braziliaan.

Het Duitse medium houdt tegelijkertijd wel een slag om de arm. Als Kingsley Coman deze zomer nog vertrekt, dan zal Bayern zeker 'een prominente vervanger' willen halen. Mogelijk komt Antony dan wél in beeld bij de Bundesliga-kampioen. Coman ligt nog tot medio 2023 vast, maar de onderhandelingen over een nieuw contract verlopen moeizaam. De Fransman wordt gelinkt aan de topclubs uit de Premier League.

Antony neemt momenteel deel aan de Olympische Spelen met Brazilië. Hij hield zijn kaken stijf op elkaar over de vermeende interesse van Bayern. "Ik hou me hier niet mee bezig. Ik laat dit soort dingen aan mijn zaakwaarnemers en familie. Ik ben erg gefocust en richt me op de Olympische Spelen. Ik wil zo doorgaan en de volgende ronde bereiken", zei hij zondag.

Het Duitse Sky meldde vrijdag dat Ajax dertig miljoen euro verlangt voor de rechtsbuiten. Globo Esporte voegde daaraan toe dat Antony's vorige club São Paulo in dat geval ongeveer zes miljoen euro ontvangt. Antony heeft bij Ajax nog een contract tot 2025.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Antony al klaar voor een volgende stap?

Ja
16%
Nee
84%
(4408 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws