ED: Ihattaren terug in Nederland, PSV heeft nog geen bod ontvangen

ED: Ihattaren terug in Nederland, PSV heeft nog geen bod ontvangen

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 23:50wo 28-07-2021 om 23:50

Het Eindhovens Dagblad heeft woensdagavond laat een update gegeven over de meest besproken PSV'er van deze week. Mohamed Ihattaren is weer op Nederlandse bodem en wordt ook weer op de training verwacht.

Ihattaren zat tijdens de heenwedstrijd tegen Galatasaray negentig minuten op de bank en behoorde niet tot de wedstrijdselectie voor de return, werd maandag duidelijk. Volgens de officiële lezing was de spelmaker ziek, maar Ihattaren werd – samen met AZ-spits Myron Boadu – in Frankrijk gespot met zaakwaarnemer Mino Raiola. Het ED weet dat er is gesproken over zijn toekomst, maar meldt na Galatasaray-PSV dat Ihattaren de terugreis heeft aanvaard en binnenkort weer op De Herdgang te bewonderen is.

De negentienjarige Utrechter zou in de belangstelling staan van het Franse OGC Nice, dat met oud-ploeggenoot Pablo Rosario, Calvin Stengs en Justin Kluivert al drie spelers uit de stal van Raiola heeft ingelijfd. Volgens het ED is er nog geen bod binnengekomen bij PSV, al blijft het nog maar de vraag of er toekomst in Eindhoven is voor Ihattaren. "Hij is niet something special, in de zin dat hij iets speciaals verdient, in vergelijking met alle andere spelers", liet trainer Roger Schmidt al eens weten. "Als hij beter is dan de andere spelers, dan zal hij spelen. En dat geldt dus ook voor alle andere spelers."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Ihattaren alsnog opbloeien onder Roger Schmidt?

Ja
14%
Nee
86%
(5813 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws