Slot: 'Feyenoord wil naar hogere transfersommen toe, dan is dit belangrijk'

Slot: 'Feyenoord wil naar hogere transfersommen toe, dan is dit belangrijk'

Gepubliceerd: donderdag 29 juli 2021 om 13:57do 29-07-2021 om 13:57

De kans bestaat dat Feyenoord donderdagavond met Alireza Jahanbakhsh aantreedt in de Conference League-return tegen FC Drita. Vorige week ontbrak de Iraniër en kwam de ploeg van trainer Arne Slot niet verder dan een frustrerend gelijkspel (0-0).

Jahanbakhsh is fit genoeg om in actie te komen, maar onduidelijk is of hij ook gaat starten. "Daar is nog geen knoop over doorgehakt", laat Slot weten, opgetekend door Voetbal International. "Hij heeft de training van dinsdag in ieder geval afgemaakt. Ik heb wel wat in mijn hoofd, maar we zullen moeten kijken wat fysiek gezien mogelijk is."

In De Kuip staat veel op het spel, stelt Slot. Bij winst is de derde voorronde van de Conference League een feit. "Ik snap dat het nu nog voelt als een B-toernooi, maar ik denk dat er straks niet meer zoveel verschil zal zijn tussen de Europa League en de Conference League", voorspelt de trainer. "In plaats van tegen de nummer vijf van Engeland speel je dan tegen de nummer zes, dat ontloopt elkaar niet veel. Maar dan moeten we die fase van het toernooi nog wel zien te bereiken."

"Het is belangrijk voor de ontwikkeling van spelers om Europese wedstrijden te spelen", besluit Slot. "Feyenoord wil ook naar hogere transfersommen voor spelers toe; dan is het belangrijk om in Europa goede wedstrijden te spelen. Het is dus om heel veel redenen belangrijk om door te komen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws