Fabrizio Romano meldt dubbele 'here we go': Boadu op weg naar AS Monaco

Fabrizio Romano meldt dubbele 'here we go': Boadu op weg naar AS Monaco

Gepubliceerd: zaterdag 31 juli 2021 om 18:17za 31-07-2021 om 18:17

Laatste update: zaterdag 31 juli 2021 om 18:36za 31-07-2021 om 18:36

Myron Boadu is weer een stap dichterbij een transfer naar AS Monaco gekomen. Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano hebben de Monegasken een akkoord met Boadu zelf én met AZ bereikt.

De spits mocht de oefenwedstrijden tegen OFI Kreta en Real Sociedad – van woensdag en zaterdag – al overslaan, in verband met zijn transferperikelen. Boadu kreeg van AZ alle ruimte om met Monaco te onderhandelen en het heeft er alle schijn van dat de transfer spoedig afgerond wordt. Romano heeft zijn befaamde kreet 'here we go' eruit gegooid.

Beide clubs hebben een akkoord bereikt, voor naar verluidt twintig miljoen euro. Zaakwaarnemer Mino Raiola leek nog even dwars te liggen, maar volgens Romano is ook hij rond met Monaco. De medische keuring en de afhandeling van de laatste details worden later dit weekend verwacht.

Eerder deze zomer maakte Boadu's maatje Calvin Stengs al een miljoenentransfer naar de Ligue 1: OGC Nice is zijn nieuwe werkgever. Doelman Marco Bizot lijkt bovendien op weg naar Stade Brest, terwijl Teun Koopmeiners gevolgd wordt door Stade Rennes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws