'Nieuws uit Frankrijk: eisen Raiola frustreren Monaco, ook Nice op de loer'

'Nieuws uit Frankrijk: eisen Raiola frustreren Monaco, ook Nice op de loer'

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 22:42wo 28-07-2021 om 22:42

Het nieuws rondom Myron Boadu houdt ook de gemoederen in Frankrijk bezig. De AZ-spits werd deze week gefotografeerd in Zuid-Frankrijk, in het bijzijn van zaakwaarnemer Mino Raiola, en mocht het oefenduel tussen AZ en het Griekse OFI Kreta uit voorzorg overslaan.

Boadu wordt al lange tijd gelinkt aan AS Monaco en een transfer naar het Prinsdom leek een kwestie van tijd. Volgens het medium Get French Football News is er nu toch onenigheid gekomen: Raiola zou 'aanzienlijk' meer dan tien procent commissie eisen en dat leidt tot spanningen bij Monaco, meldt GFFN op basis van 'bronnen'. Ook bij de transfer van Donyell Malen was dit onderwerp van gesprek, al kwamen Borussia Dortmund, PSV en Raiola er uiteindelijk wel uit.

Of Boadu nu inderdaad de overstap naar Monaco gaat maken, is nu nog maar de vraag. Naar verluidt heeft ook OGC Nice zijn pijlen op de AZ-spits gericht. Nice versterkte zich recentelijk al met drie Nederlanders, die ook al afkomstig zijn uit de stal van Raiola: Pablo Rosario, AZ-maatje Calvin Stengs en Justin Kluivert.

AZ-trainer Pascal Jansen bevestigde al dat Boadu 'veel dingen aan zijn hoofd heeft'. De enkelvoudig Oranje-international heeft in Alkmaar nog een contract tot 2023.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou de Ligue 1 een goede competitie zijn voor Boadu?

Ja
72%
Nee
28%
(1680 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws