Schmidt zinspeelt op wijzigingen tegen Ajax: 'Volop kansen voor jongens'

Schmidt zinspeelt op wijzigingen tegen Ajax: 'Volop kansen voor jongens'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 06:55di 03-08-2021 om 06:55

PSV-coach Roger Schmidt wil nog niet prijsgeven wie de geschorste Olivier Boscagli dinsdagavond vervangt in het duel met FC Midtjylland. De Duitser ziet twee opties voor het treffen in de derde voorronde van de Champions League.

Schmidt weet dat de absentie van Boscagli een gemis is. De Fransman pakte tegen Galatasaray in de slotfase zijn tweede gele kaart. "Hij heeft vorig seizoen en nu ook weer bijna alles gespeeld en al laten zien in goede vorm te zijn. Maar we hebben met Viergever en Obispo goede vervangers. Dat wordt nog wel een lastig besluit. Op basis van de trainingen verdienen ze het allebei", zegt hij op de persconferentie.

Tussen het tweeluik met Midtjylland in wacht zaterdag ook nog Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Schmidt zinspeelt op enkele wijzigingen tegen de Amsterdammers. "We hebben de hele ploeg nodig voor deze drie wedstrijden. Na de wedstrijd tegen Midtjylland is de grootste prioriteit de wedstrijd in Amsterdam, die we ook willen winnen en waar we het beste van onszelf willen laten zijn."

"Het zijn drie grote duels in het voorseizoen, maar we voelen ons daar helemaal klaar voor. We hebben alle spelers heel hard nodig en er zijn volop kansen voor de jongens in de komende dagen", kondigt de PSV-trainer aan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie moet Boscagli vervangen bij PSV?

Viergever
45%
Obispo
42%
Iemand anders, namelijk...
13%
(2110 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws