Breaking news

LIVE: Schmidt wisselt opnieuw door bij aanvang tweede helft tegen Go Ahead

Lukaku staat voor bijzondere terugkeer naar Chelsea: 'Wat Inter zegt, klopt niet'

Lukaku staat voor bijzondere terugkeer naar Chelsea: 'Wat Inter zegt, klopt niet'

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 12:58wo 04-08-2021 om 12:58

Laatste update: woensdag 4 augustus 2021 om 13:04wo 04-08-2021 om 13:04

De geruchten over een verrassende terugkeer van Romelu Lukaku naar Chelsea worden steeds serieuzer. In Italië gaat men er inmiddels vanuit dat de Belgische spits van Internazionale de overstap gaat maken.

Chelsea ziet in Lukaku dé nieuwe aanvalsleider en heeft volgens Italiaanse en Engelse media een bod van 100 tot 120 miljoen euro uitgebracht. Inter houdt vooralsnog de poot stijf, maar ziet zich door de financiële problemen in Stadio Giuseppe Meazza genoodzaakt om te luisteren.

Het toonaangevende La Gazzetta dello Sport kopt woensdag: 'Lukaku verso l'addio', oftewel: Lukaku wordt naar de uitgang gebracht. Inter is bereid Lukaku te verkopen als Chelsea het juiste bedrag betaalt: de vraagprijs zou zijn bepaald op 130 miljoen euro. Lukaku kan daarmee de duurste speler in de geschiedenis van Chelsea én de Premier League worden.

In Londen kan hij bovendien 294 duizend euro per week gaan verdienen, weet The Telegraph. "Het gaat niet om geruchten, zijn vertrek hangt echt in de lucht", laat Filippo Conticello, Inter-volger van La Gazzetta, weten aan Sporza. "Ze (Inter, red.) hebben altijd gezegd dat ze hem niet zouden verkopen, maar dat klopt niet."

Lukaku maakte in 2011 al eens de overstap naar Chelsea, dat hem overnam van Anderlecht. Na huurperiodes bij West Bromwich Albion en Everton tekende de 28-jarige Belg in 2014 definitief bij Everton. Hij mislukte vervolgens bij Manchester United, maar de all-time topscorer van België bloeide de laatste twee seizoenen helemaal op in dienst van de Italiaanse kampioen Inter.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws