Laatste transferpoging PSV tevergeefs: 'We konden er met de club uitkomen'

Laatste transferpoging PSV tevergeefs: 'We konden er met de club uitkomen'

Gepubliceerd: donderdag 2 september 2021 om 11:58do 02-09-2021 om 11:58

PSV heeft twee weken geleden nog een poging gewaagd bij Luuk de Jong. Dat bevestigt directeur voetbalzaken John de Jong in het Eindhovens Dagblad. De spits besloot in Spanje te blijven en werd op Deadline Day beloond met een droomtransfer naar FC Barcelona.

PSV versterkte zich enkele uren daarvoor met Carlos Vinícius, die voor twee seizoenen wordt gehuurd van Benfica. Aanvankelijk was De Jong een 'belangrijke optie' voor De Jong. De directeur van PSV wist tegelijkertijd dat 'de kans groot was dat hij in Spanje zou blijven'. "Luuk was daar naar ons toe heel open in."

"Op het moment dat Sevilla bijna twee weken geleden een nieuwe spits aantrok (Rafa Mir, red.), heb ik nog wel een nieuwe poging gewaagd en bleek dat we er met de club uit konden komen", aldus De Jong. "Luuk is daarna snel duidelijk geweest en heeft opnieuw aangegeven dat hij in Spanje voor zijn kans wilde gaan."

Woensdag bleek al dat de kans om in Camp Nou aan de slag te gaan, De Jong ertoe bracht om PSV een 'nee' te verkopen. Hij speelt tot het einde van het seizoen voor Barcelona.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws