Vernietigende kritiek op Schmidt: 'Ik neem aan dat hij nu stopt met die onzin'

Vernietigende kritiek op Schmidt: 'Ik neem aan dat hij nu stopt met die onzin'

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 16:50zo 19-09-2021 om 16:50

Roger Schmidt heeft wat uit te leggen na de vernederende 0-4 nederlaag van PSV tegen Feyenoord. Kenneth Perez fileert het wisselbeleid van de Duitse trainer, die zich tijdens de wedstrijd de woede van de supporters in Philips Stadion op de hals haalde.

"Ik neem aan dat Schmidt nu stopt met die onzin", begint Perez in de ESPN-studio over de opmerkelijke wissels van de PSV-coach. "Hij mag wisselen wat hij wil, maar normaal wissel je omdat je spelers fris wilt houden voor heel veel wedstrijden. Nou, ik heb zó'n vermoeid PSV gezien vandaag. Heel bijzonder."

Schmidt greep in de rust hard in: Davy Pröpper, Mario Götze en Eran Zahavi moesten het veld ruimen voor Ryan Thomas, Ritsu Doan en Yorbe Vertessen. De wissel van Cody Gakpo - voor Carlos Vinícius - na een klein uur spelen was 'de druppel die de emmer deed overlopen', zag Perez: Schmidt kreeg een striemend fluitconcert over zich heen.

"Wat Schmidt doet, zit tussen genialiteit en krankzinnigheid", aldus de Deen. "Maar dit is de grootste onzin. Het is totaal geen fris elftal. En het tweede ding is dat spelers het heel vervelend vinden als ze continu worden gewisseld. Binnen 45 minuten moet je iets geweldigs doen, anders ga je eruit."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws