Feyenoord praat in kleedkamer over Schmidt-wissel: 'Echt iedereen vond het fijn'

Feyenoord praat in kleedkamer over Schmidt-wissel: 'Echt iedereen vond het fijn'

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 07:04ma 20-09-2021 om 07:04

Feyenoord kreeg meer energie en geloof, nadat Cody Gakpo werd gewisseld door PSV-trainer Roger Schmidt. Dat onthult Jens Toornstra na de 0-4 zege van Feyenoord in Eindhoven.

In de kleedkamer van Feyenoord ging het na afloop over de opmerkelijke wissel, die gevolgd werd door een fluitconcert van het PSV-publiek. "Echt iedereen vond het fijn dat Gakpo eruit werd gehaald bij PSV. Hij is zo'n gevaarlijke speler", wordt Toornstra geciteerd door De Telegraaf.

Het gebeurt niet vaak dat een stadion collectief over een trainer heen valt bij een wissel, maar Toornstra is niet te beroerd om wat extra zout in de Eindhovense wonden te strooien. "Als zo'n gevaarlijke speler al relatief vroeg wordt gewisseld, is dat toch lekker", tekent het Algemeen Dagblad op. "We waren zelf al goed bezig en dit geeft je nog wat extra energie."

PSV had in Eindhoven het meeste balbezit, maar Feyenoord scoorde vier keer. "Wij waren vandaag beter dan PSV", concludeert Toornstra. "We zijn al even met dit proces bezig. Je ziet ons steeds stappen maken en als je uit bij PSV zo kunt spelen, ben je op de goede weg." Hij waakt voor euforie. "Twee weken geleden verloren we ook gewoon uit bij FC Utrecht."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws