'Punt tegen Ajax, maar toen waren we slecht, gewonnen van Utrecht, ook niet goed'

'Punt tegen Ajax, maar toen waren we slecht, gewonnen van Utrecht, ook niet goed'

20-09-2021 15:21
43

FC Twente heeft een teleurstellende start van het seizoen achter de rug, maar zag zondag in Arnhem alles op zijn plek vallen. De Tukkers wonnen met 1-4 bij Vitesse en Robin Pröpper greep opnieuw de hoofdrol, zag spits Ricky van Wolfswinkel tot zijn genoegen.

De centrale verdediger bezorgde FC Twente al een punt tegen Ajax en een overwinning op FC Utrecht en maakte tegen Vitesse zijn derde én zijn vierde van het seizoen. "Het is natuurlijk niet de bedoeling dat hij de clubtopscorer gaat worden", grapte Van Wolfswinkel na afloop in gesprek met TC/Tubantia. "De trainer (Ron Jans, red.) grapte in de bespreking al dat we niet te afhankelijk van Robin moeten gaan worden. Nou, je zag het resultaat."

Twente heeft zich weer in het linkerrijtje gemeld en Van Wolfswinkel concludeerde na afloop dat de ploeg zich verbeterd heeft. "Tegen Ajax pakten we op basis van vechtlust een punt, maar we speelden slecht. Tegen Utrecht speelden we ook niet goed, maar wonnen we wel", somde hij na afloop op. "Vandaag (zondag, red.) was er een stijgende lijn te zien, maar het moet nog steeds veel beter. We zijn af en toe nog veel te slordig. Het is een fijne gedachte om te weten dat we nog veel beter kunnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie