Ongelukkig: Faes eist met 2 eigen doelpunten negatieve hoofdrol op tegen Liverpool

30-12-2022 22:04
40

Het is vooralsnog niet de avond van Wout Faes. De verdediger van Leicester City hielp Liverpool een handje door in een tijdsbestek van slechts zeven minuten twee eigen doelpunten te maken.

Leicester kwam al na vier minuten spelen op voorsprong tegen Liverpool. Lang leek er geen vuiltje aan de lucht, tot het aanbreken van de 38e minuut. Toen zorgde Faes op ongelukkige wijze voor de 1-1.

Op slag van rust caramboleerde de bal via de (opnieuw) Faes, die in het verleden uitkwam voor Excelsior, weer in eigen doel. Hij werd zo de eerste voetballer in negen jaar tijd die in één Premier League-wedstrijd twee eigen doelpunten maakte.