Grolsch Veste wordt verwend met twee goals en afgekeurde treffer bij Spanje-Italië

15-06-2023 21:19 Laatste update: 21:24
32

De fans die de wedstrijd tussen Spanje en Italië kijken in de Grolsch Veste van FC Twente worden heel flink verwend in de openingsfase van het duel. De tweede halve finale schoot uit de startblokken met twee doelpunten en een afgekeurde goal na twintig minuten spelen.

Na drie minuten was het Yeremy Pino die namens Spanje oplettend de openingstreffer maakte, maar slechts acht minuten later was het weer gelijk. Debutant Robin Le Normand maakte hands en Ciro Immobile schoot de penalty binnen voor de 1-1. Davide Frattesi dacht na twintig minuten zelfs te tekenen voor de voorsprong van Italië, maar dat feest ging vanwege buitenspel niet door.