Hartman deelt hoopvolle update en komt met beelden van revalidatie

6 juni om 21:50
Laatste update: 6 juni om 22:15

Quilindschy Hartman heeft een update gegeven over het herstel van zijn zware knieblessure. De linksback van Feyenoord deelt op zijn eigen Instagram-kanaal hoopvolle beelden van de eerste fase van zijn revalidatie.

"Nadat ik geblesseerd ben geraakt, vloog ik naar Dubai. Ik bereidde me daar voor om sterk de operatie in te gaan en het was fijn om even uit de drukte te zijn", laat Hartman weten. "Vlak na de bekerfinale ben ik geopereerd. De operatie is goed verlopen, maar ik had het de eerste anderhalve week lastig, omdat ik erg veel pijn had."

De vleugelverdediger, die onder meer het EK met Oranje moet missen, merkt wel dat zijn lichaam steeds sterker aan het worden is. "Gelukkig gaat het inmiddels supergoed en maak ik mooie stappen. Ik heb superveel mooie berichten gehad en heel veel lieve reacties gekregen. Daardoor voel ik nog meer de drang om goed te herstellen, zodat we elkaar snel weer kunnen zien in De Kuip. Nogmaals bedankt voor alle steun en tot snel!"

Naar verwachting kan Hartman pas begin 2025 weer in actie komen voor Feyenoord. Ondertussen houden Chelsea en Arsenal hem in de gaten.