Staatsloterij jaagt Oranjekoorts aan met Voor Oranje film

11 juni om 15:00

ADVERTORIAL - Met minder dan een week te gaan tot de eerste wedstrijd van Oranje op het EK, begint Nederland langzaam warm te lopen. Om de Oranjekoorts verder aan te jagen heeft Staatsloterij, dat deze zomer al 25 jaar een partner is van de KNVB, een speciale film gelanceerd.

In de film zien we wat voetbal doet met ons land. Het Nederlands Elftal brengt ons samen, maakt ons trots en optimistisch. Want er is geen kleur die zoveel bij ons losmaakt als Oranje. 

De film is onderdeel van de 'Voor Oranje'-campagne. Op de wedstrijddagen publiceren Staatsloterij en OnsOranje de 'Vandaag is Oranje'-matchdayvideo’s waarin Ronald Koeman, Marco van Basten en Wim Kieft hun geloof in Oranje uitspreken aan het legioen.

Ook de muzikale aanmoedigingen van Jan Smit voor de spelers van Oranje, onder wie Joey Veerman en Stefan de Vrij, zijn onderdeel van de 'Voor Oranje'-campagne. En tot slot is er de speciale 'Oranje Prijs'. Bij elke goal die het Nederlands Elftal scoort tegen Polen, Frankrijk en Oostenrijk, verhoogt Staatsloterij de 'Oranje Prijs' met 100.000 euro.