Memphis doet het weer voor Lyon: winnende treffer in laatste minuut

Gepubliceerd: zo 18 maart 2018 om 22:55

Wauw, Memphis Depay is weer belangrijk voor Olympique Lyon en weer doet het hij het in de laatste minuut! Deze keer tegen Olympique Marseille, dat met 2-3 verslagen wordt.

Plaats een reactie

MojoRisin +15069
zondag 18 maart 2018 om 22:56
Mooi..
Maar waarom dat t-shirt dan weer uit moet snap ik niet, dat zou ik als trainer echt hard bestraffen, gewoon onnodig namelijk..
Vind ik leuk
RonnieX1989 +3401
zondag 18 maart 2018 om 23:05
Ik zou hem als supporter hierdoor ook uit kotsen! Het clubshirt dat hij MAG dragen, zo agressief weg gooien... Totaal geen respect voor de club
Vind ik leuk
soksa +1763
maandag 19 maart 2018 om 07:21
Je kan ook alles negatief uitleggen. Maar verbaast mij niks aangezien het hier over Depay gaat.
Vind ik leuk
RonnieX1989 +3401
maandag 19 maart 2018 om 07:52
Heb je het gezien? Het is niet dat hij uit pure vreugde zijn shirt uittrekt en als een dolle rond loopt, dat zou ik nog wel oké vinden. Maar dit slaat gewoon nergens op
Vind ik leuk
soksa +1763
maandag 19 maart 2018 om 10:14
Ja ik heb het zeker gezien. En ik vraag me dan af op basis waarvan jij denkt dat zijn juigen niet uit pure vreugde is? Heb je hem gesproken? Als ik scoor voor mijn club (ook al is dat laag amateurniveau) schreeuw ik ook wel eens heel hard en gooi ik mn vuisten in de lucht. Dan lijkt het misschien ook alsof ik boos of gefrusteerd ben terwijl dat niet zo is. Daarbij gaf hij volgens mij gaf hij laatst nog aan happy te zijn bij Lyon.

Niet overal iets negatiefs achter zoeken
Vind ik leuk
RonnieX1989 +3401
maandag 19 maart 2018 om 19:10
Het gaat mij erom dat je op een negatieve manier, het club symbool weg flikkert. Ik vind dat gewoon niet kunnen. Jij schijnbaar wel, prima.
Vind ik leuk
soksa +1763
maandag 19 maart 2018 om 19:26
En ik vind het dan weer niet kunnen dat dit soort dingen bij iedere andere voetballer geaccepteerd wordt na het maken van zo'n goal maar dat men bij Depay het weer niet kan laten om het om te vormen tot iets negatiefs.
Vind ik leuk
RonnieX1989 +3401
maandag 19 maart 2018 om 19:28
Nogmaals, het gaat mij om de manier waarom hij het doet. Het weg smijten van een club symbool! Dat hoor jij ook af te keuren, wie het ook doet!
Vind ik leuk
soksa +1763
maandag 19 maart 2018 om 19:41
Als je werkelijk denkt dat hij bewust het shirt weggooit om een of ander statement te maken richting de club/fans bevestigd dat alleen maar wat ik dus net al aangaf. Je probeert een totaal onschuldig iets wat hij doet uit pure blijdschap om te zetten naar een negatief iets.

Als elke andere speler dit zou doen zouden we zeggen 'ja ik begrijp wel dat hij zo extreem doet want hij scoort nou eenmaal de winnende' maar bij Depay is het 'oh nee als hij het doet is het omdat hij arrogant is en boos is' of iets van die strekking.
Vind ik leuk
RonnieX1989 +3401
dinsdag 20 maart 2018 om 00:43
Als hij het niet bewust doet, is hij nog dommer dan menig persoon denkt.

En nee, ik zou de manier waarop hij het doet bij elke willekeurige speler afkeuren, ook als het mijn eigen club is
[Reactie gewijzigd op dinsdag 20 maart 2018 om 00:44]
Vind ik leuk
soksa +1763
dinsdag 20 maart 2018 om 10:05
Is goed kerel. Succes met je Depay hatende leventje :)
Vind ik leuk
RonnieX1989 +3401
dinsdag 20 maart 2018 om 10:41
Jij trekt conclusies, die gebaseerd zijn op 1 ding die ik afkeur. Blijf jij lekker vuistdiep er in zitten bij memphis! Volgens mij zit je daar lekker he?
Vind ik leuk
soksa +1763
dinsdag 20 maart 2018 om 13:02
Haha de pot verwijt de ketel. Als er iemand conclusies trekt ben jij het wel. Zijn begrijpelijke emotie uitbarsting uitleggen alsof hij met voorbedachte rade het clubsymbool weg wil smijten om iets duidelijk te maken is volgens mij het toppunt van voorbarige conclusies trekken. Of heb je hem toevallig na de wedstrijd gesproken?

En 'vuistdiep er in zitten' simpelweg omdat ik begrijp dat er bij het scoren van deze belangrijke goal heel veel blijdschap en emotie bij komt kijken en zn shirt uittrekt geeft wel aan wat voor vreemde gozer jij bent. Ik had net een vrouwelijke collega aan mn bureau die vroeg of ik een leuke vakantie heb gehad. Ik zocht er in eerste instantie niets achter maar als ik jou zo hoor is dat al heel erg ongepast en zal ik haar zo aangeven wegens seksuele intimidatie.
Vind ik leuk
RonnieX1989 +3401
dinsdag 20 maart 2018 om 18:04
liefde maakt blind zullen we maar zeggen
Vind ik leuk
soksa +1763
dinsdag 20 maart 2018 om 19:02
Vrij zwakke inhoudelijke reactie. Was te verwachten. Fijne avond.
Vind ik leuk
RonnieX1989 +3401
dinsdag 20 maart 2018 om 19:13
elke keer als ik een inhoudelijke reactie geef, bijvoorbeeld dat iedereen kan zien dat het een agressieve manier van weggooien is, kom jij aan met dat ik jouw vriendje haat. Dus dan heeft inhoudelijk reageren geen enkel nut meer. Dat jij dat niet begrijpt, was ook te verwachten! Fijne avond
Vind ik leuk
soksa +1763
dinsdag 20 maart 2018 om 19:33
Dat is inderdaad mijn conclusie. Of je moet gewoon een enorm zuur en negatief persoon zijn. Dat kan natuurlijk ook. Mijn fout. Ik had dat niet zomaar uit mogen sluiten.
Vind ik leuk
donderdag 22 maart 2018 om 19:14
Het is wel bijzonder jammerlijk dat jij probeert hier de moraalridder uit te hangen, terwijl je zelf niet snapt wat het verschil is tussen een shirtje weggooien EN tussen een shirtje weggooien alsof het lijkt dat je de club uitspuwt, het shirt bijna wel ONDER DE GROND lijkt te willen gooien...!

En ik weet niet hoe jong jij bent, maar ik heb in mijn leven zo onnoemlijk veel wedstrijden en samenvattingen gezien en shirtjes weg gegooid zien worden... maar dit week wel ENORM af van wat ik normaal zie! En of het dan Depay is of niet...Het leek gewoon nergens naar! Of Depay is zo dom dat ie zichzelf niet eens bewust is van hoe ie in zo´n situatie overkomt voor de camera.... of...... jij trekt je graag af op Memphis...dat kan ook natuurlijk! Anyway, jammer dat jij niet de verstandelijke vermogens hebt van RonnieX om dat moment WEL op juiste waarde te schatten....en hoe het op de TV over komt ;-)
Vind ik leuk
soksa +1763
donderdag 22 maart 2018 om 22:27
Haha ik moet lachen om je. Je probeert je als een grote kerel te gedragen door te vragen hoe jong ik wel niet ben. Maar bij de zin 'of trek je je af op Memphis' maak je je zelf dan weer compleet belachelijk. Serieus jochie? Dat soort teksten hoor je middelbare scholieren uitkramen. Maar niet volwassen mensen.

Maar om inhoudelijk toch op je in te gaan. Zoals ik al in een eerdere reactie ergens heb aangegeven is het (zeker op dat niveau) heel begrijpelijk dat er soms een uitbarsting van emotie plaatsvindt wat misschien op agressie lijkt, maar het niet is. Ze voetballen niet op een bijveldje van FC bal op t dak 6 maar een super belangrijke derby op profniveau die hij beslist in de laatste minuut in de race om champions league voetbal. Als je dan werkelijk niet begrijpt dat iemand zich dan compleet als een debiel laat gaan heb je wel bar weinig inlevingsvermogen. Ik heb laatst nog iemand op een amateurveld heel hard jaaaaa g*dverdomme horen schreeuwen toen hij in de 80e minuut de winnende maakte. Je denkt toch niet dat iemand dacht dat hij werkelijk boos was? Maar nogmaals, blijf lekker als een ware autist alles letterlijk interpreteren. Dan kom je er wel joh.
Vind ik leuk
vrijdag 23 maart 2018 om 04:25
Was al 'bang' dat je idd zo dom zou zijn om te denken dat IK zou denken dat hij daadwerkelijk boos zou zijn!? Waar zeg ik dat ergens in mijn voorgaande verhaal... Begrijpend lezen kun je al niet, maar wel je domme, verkeerd ingeschatte onzin naar mij uitkramen?

Bevreemd me dat jij niet voor die club uit de hoofdstad bent, met je weinige zelfreflectie en je ongepaste rotbek zou je net zo goed een J*** kunnen zijn, kakkerlak. Met je autist...Jij komt in ieder geval nergens... Ik lach wel het laatst jochie.. Pfff, fuck jou met je idiote verbeelding.
Vind ik leuk
vrijdag 23 maart 2018 om 04:34
Jouw beperkte inzicht op de situatie met je eigen Memphis-geile interpretatie, is de kinderlijke gedachtegang van een mens met een laag IQ of idd een 13-jarige scholier..

Je stompzinnige gedachte dat ik zijn aktie letterlijk zou nemen is slecht een aanname van iemand die zijn eigen beperkingen niet kent, maar wel graag anderen een zogenaamde beperking 'aanpraat'...

Inmiddels heb je in je vorige verhaal, waarin je denkt mij af te kunnen en willen bluffen, wel blijk gegeven van je beperkte geestelijke vermogens, maar probeer je net als heel veel zielepieten in NL wel als zogenaamd intelligent en sophisticated over te komen...
Bah, bij jou past ook de gepaste benaming van je vrienden uit Amsterdam... lekker joch van me! ;-)
Vind ik leuk
soksa +1763
vrijdag 23 maart 2018 om 07:34
Hoor je eens tekeergaan met je 'vrienden uit amsterdam', 'jood', 'ongepaste rotbek', 'fuck you'. Waar heb je het allemaal over knul. Kan je er niet tegen dat je op je nummer gezet wordt? Je kan wel lopen schelden maar inhoudelijk er op ingaan is blijkbaar te moeilijk voor je. Ongelofelijk hoeveel tekst iemand nodig heeft en werkelijk waar niks zegt. Ik heb je nog geen enkel goed inhoudelijk tegenargument horen geven. Behalve 'jij bent een kneus en dom en ik heb gelijk' teksten. Klasse. Ga maar lekker tekeer als je je zin niet krijgt of in dit geval tegengesproken wordt. Verder dan schelden kom je niet. En dan mij beperkt noemen terwijl je zelf dusdanig incapabel bent dat je inhoudelijk 0,0 zegt niet verder komt dan fuck you, joden, kakkerlakken en ga zo maar door. Ik heb echt medelijden met je.
Vind ik leuk
zaterdag 24 maart 2018 om 06:30
Op mijn nummer gezet worden?? Door jou?? Ben je nu zo dom of doe je je graag als dom voor?? Lukt je nl. heel goed, kakkerlak...

Alsof het me wat kan schelen hoe ik je noem als herhaaldelijk blijkt hoe jij anderen probeert te zeiken en kneusje Memphis in bescherming lijkt te nemen.. Je komt niet eens tot hernieuwd inzicht als een ander je haarfijn uitlegt hoe dom je lult en wel een logische uitleg geeft voor het verschil tussen shirtje gooien en shirtje gooien als Memphis deed...

Zat je gisterenavond weer voor de buis met je Memphis shirt? Sneu figuur dat je bent! RonnieX kreeg tal likes voor zijn reakties naar jou toe... en jij? Net zoveel als waar je voor staat... dikke nul!
Vind ik leuk
zaterdag 24 maart 2018 om 06:33
Je kunt ECHT niet begrijpend lezen he?? Zielepiet! Ga je volgen hier... kijken of je vaker anderen afkaffert met ondoordachte meningen. Dan kom je mij ook weer tegen ;-) Bitches spaar ik niet.
Vind ik leuk
soksa +1763
zaterdag 24 maart 2018 om 09:53
Tuurlijk krijgt hij likes. Zeggen dat Memphis arrogant is of iets in die richting levert altijd likes op. Zo zijn er wel meer populaire meningen waarmee je makkelijk scoort. Maar ga jij vooral af op likes om te kijken of iemand gelijk heeft of niet. Want likes zijn echt belangrijk en een goede graadmeter in het leven. Alweer de gedachtegang van een klein kind. Inhoudelijk stel je ook al weinig voor. En dat is niet alleen omdat je puberale termen gebruikt zoals 'bitches spaar ik niet'. Je komt namelijk niet verder dan schelden en tieren. Blijkbaar ben je niet capabel genoeg om inhoudelijk een weerwoord te geven en val je als een hulpeloos kind terug op schelden.
Ik snap dat het moeilijk is voor iemand zoals jij om te begrijpen dat mensen wel eens gekke dingen doen na het scoren van een belangrijke goal. Ik heb, nogmaals, wel gekkere dingen gezien. Op zowel amateur als profniveau.
Verder moet je mij vooral gaan volgen knul. Heb je niks beters te doen? Het wordt zieliger en zieliger.
Vind ik leuk
zaterdag 24 maart 2018 om 18:44
Had ik volgens mij al tegen je gezegd toch?? Dat je zieliger en zieliger werd? Alweer geef je weer blijk van je gebrek aan begrijpend te kunnen lezen..
Vind ik leuk
soksa +1763
zaterdag 24 maart 2018 om 19:07
Je valt in herhaling. Kap maar.
Vind ik leuk
zaterdag 24 maart 2018 om 21:29
En toch heb je nog steeds zo;n misplaatste grote bek...
Vind ik leuk
soksa +1763
zaterdag 24 maart 2018 om 22:28
Zegt degene die continu terugvalt op gescheld en getier.
Vind ik leuk
hendrikus +49
zondag 18 maart 2018 om 22:58
Waarom moet hij nu zijn shirt weer uitdoen en weggooien ?
Vind ik leuk
Tjoep Cola +7096
zondag 18 maart 2018 om 23:01
Ik denk omdat hij blij is.
Vind ik leuk
MojoRisin +15069
zondag 18 maart 2018 om 23:07
Trek jij ook je shirt uit als je blij bent ? :)
Vind ik leuk
HJR +9010
zondag 18 maart 2018 om 23:11
Ik wel als ik in bed lig en blij wordt van een dame die er bij komt liggen. Dat je dit doet na een doelpunt snap ik niet. Zowat alles mag je doen, behalve je shirt uit trekken. Wat doet Memphis, zijn shirt uittrekken :)
Vind ik leuk
kcim +3103
zondag 18 maart 2018 om 23:13
Meer dan een shirt zelf ;-)))
Vind ik leuk
Always PSV +16971
maandag 19 maart 2018 om 00:26
Ik denk dat hij zijn nieuwe tattoo wil laten zien!
Vind ik leuk
zondag 18 maart 2018 om 23:05
Leuk voor em!

We moeten in NL wat positiever zijn voor hem.
Vind ik leuk
MojoRisin +15069
zondag 18 maart 2018 om 23:10
We zijn het er wel over eens dat hij een hele goede voetballer is..
Alleen is hij ook een hele gevoelige jongen, hij is nog zoekende in zijn leven en daardoor gedraagt hij zichzelf soms wat onhandig..
Maar goed, laat 'm maar lekker, is het beste..
Vind ik leuk
maandag 19 maart 2018 om 00:19
Gek he? Die jochies staan al vanaf hun 15e in de spotlights...
Vind ik leuk
3Bier +14323
maandag 19 maart 2018 om 07:24
Gelukkig zoekt hij zelf die spotlights niet op....
Vind ik leuk
HJR +9010
zondag 18 maart 2018 om 23:12
Zeker is een goede goal op een mooi moment voor hem.
Vind ik leuk
RonnieX1989 +3401
zondag 18 maart 2018 om 23:17
Zat gewoon weer op de bank vandaag
Vind ik leuk
FSCeara +9416
zondag 18 maart 2018 om 23:06
Kan iedereen is stoppen met janken over wat hij doet ? Is een van nederlands beste spelers van dit moment. Als iemand anders het doet is het prima,doet hij het heeft hij problemen met gedrag.stelletje beddenzeikers
Vind ik leuk
★Timmio★ +25011
zondag 18 maart 2018 om 23:07
Memphis is een beetje de Veltman of Sigþhorsson van Oranje. Mensen die willen zeiken om het zeiken pissen allerlei azijn op m
Vind ik leuk
FSCeara +9416
zondag 18 maart 2018 om 23:11
Om hem met veltman te vergelijken gaat wel ver want die kan er niet zoveel van maar ik begrijp wat je wil zeggen.maar als je grote wedstrijden beslist dan mag je wel wat meer krediet krijgrn
Vind ik leuk
★Timmio★ +25011
zondag 18 maart 2018 om 23:12
Het ging in dit geval ook niet om kwaliteit dit rijtje idd ;)
Al vind ik Veltman wel prima, voor de Eredivisie tenminste, hogerop niet.
Vind ik leuk
FSCeara +9416
zondag 18 maart 2018 om 23:19
Veltman doet het prima in de eredivisie.geeft altijd 110 %. Ik persoonlijk vind hem niet goed genoeg voor Ajax maar wel voor subtop. Al weet hij wel heel vervelend te zijn voor tegestanders en vuur erin te gooien !
Vind ik leuk
★Timmio★ +25011
zondag 18 maart 2018 om 23:20
Ajax kan hij nog wel aan,m aar niet Ajax in Europees voetbal. Prima RB, betere CV en inderdaad wel wat voor AZ, maar die gaat hogerop
Vind ik leuk
FSCeara +9416
zondag 18 maart 2018 om 23:24
Ik denk ook dat hij centraal beter uit de voeten kan.dat van mensen op andere posities zetten begrijp ik bij Ajax niet zo.dat doe je als je als trainer niet anders kan.
Vind ik leuk
Mo +12879
maandag 19 maart 2018 om 00:13
Jarenlang basis in Ajax 1 maar Joël kan er inderdaad helemaal niks van...
Vind ik leuk
HJR +9010
zondag 18 maart 2018 om 23:17
Ben ik met je eens dat hij één van de beste spelers van Oranje is. Een mooie goal op een top moment. Nou mag je als speler bijna alles doen om te juichen, behalve je shirt uittrekken, dan krijg je geel. En wat doet Memphis..... Waarom maakt hij zijn punt niet in een interview na de wedstrijd bijvoorbeeld? Shirt uittrekken vind ik wel zo dom, zie je Ronaldo niet doen.
Vind ik leuk
FSCeara +9416
zondag 18 maart 2018 om 23:20
Nee maar genoeg andere op zo’n moment wel.volgens mij heeft Ronaldo het ook wel eens gedaan maar moet toch kunnen.die gele kaart voor lief nemen.als ik zo’n body had speelde ik zonder shirt hahaha
Vind ik leuk
HJR +9010
zondag 18 maart 2018 om 23:42
Na ja ik denk dan : show dat op je Instagram ;). Wat als je volgende week weer scoort in de laatste minuut. Kan je uiteindelijk een schorsing gaan opleveren. Als ik zelf die goal had gemaakt, was ik nog steeds rondjes aan het rennen daar ;)
Vind ik leuk
kcim +3103
zondag 18 maart 2018 om 23:19
Kom op zeg... vriend en vijand is er over eens dat hij een talentvolle voetballer is... maar het is onmogelijk te ontkennen dat hij 'apart' is. Beetje de 'Balloteli light' van de lage landen ;-)
Vind ik leuk
FSCeara +9416
zondag 18 maart 2018 om 23:22
Ja hij is apart so what ? Weet niet of je denis rodman uit het basketball kent van vroeger.men moet naar hoe hij speelt kijken de rest is bijzaak en aan hem vind ik.
Vind ik leuk
Quareck +7627
maandag 19 maart 2018 om 00:41
Hij is nu beste vriendjes met meneer kim uit noord Korea.. slecht voorbeeld :)
Vind ik leuk
FSCeara +9416
maandag 19 maart 2018 om 01:24
Klopt. Maar was een rare vogel toen hij nog speelde maar ook een van de beste uit die tijd
Vind ik leuk
debacle +551
zondag 18 maart 2018 om 23:10
Precies om dit juichen is hij zo'n vervelend mannetje... jammer hoor.
Had een wereldtopper kunnen worden, helaas zit zijn giga mega ego hem teveel in de weg
Vind ik leuk
Dezeun +6295
zondag 18 maart 2018 om 23:10
Zit tenminste beleving in
Vind ik leuk
zondag 18 maart 2018 om 23:20
Je bedoelt ´Er zit ego in´? Vanwaar die beleving nu het hem aangaat..
Vind ik leuk
Renelas +278
zondag 18 maart 2018 om 23:16
Toch echt onnodig van dat shirtje. Jammer na zo'n mooie en belangrijke goal. Het blijft toch raar dat hij controversies blijft zoeken.
Vind ik leuk
zondag 18 maart 2018 om 23:24
Gewoonweg belachelijk van dat shirtje... Je mag best je shirt uittrekken en ermee zwaaien op zo´n belangrijk moment, maar ´m zo agressief weggooien alsof het lijkt dat je schijt aan je eigen club hebt? Daar heb ik echt een enorme hekel aan! Want dan heb je als speler het totaal niet begrepen wie nu jouw boterham betaalt! Groter dan de club? Ja, dat denkt Memphis wel, zou ik hieruit concluderen. Domme aktie van een niet zo snugger joch..
Vind ik leuk
soksa +1763
maandag 19 maart 2018 om 07:31
Er zijn zoveel spelers die ik dit heb zien doen (zeker nadat ze de winnende maken in de laatste minuut) en dan hoor je er nooit wat over. Maar nu doet Memphis het en wordt het ineens uitgelegd als zijnde respectloos tegenover de club.
Vind ik leuk
Leedz +7643
zondag 18 maart 2018 om 23:16
Volgens mij gaat die doelpunt er onbedoeld in, maar wel leuk om er zo 1 te scoren laatste minuut maar juich gewoon normaal
[Reactie gewijzigd op zondag 18 maart 2018 om 23:17]
Vind ik leuk
Het Brein +4774
zondag 18 maart 2018 om 23:28
Dit kind heeft een gedragsprobleem. Alsof zijn speelgoedje is afgepakt. Dit gedrag herken je ook bij 3-jarigen..
Vind ik leuk
soksa +1763
maandag 19 maart 2018 om 07:29
Wat is dan precies het gedragsprobleem hier? Hij scoort de winnende in de laatste minuut in een belangrijke wedstrijd. Dan zou ik ook compleet gek worden.
Vind ik leuk
Het Brein +4774
maandag 19 maart 2018 om 22:43
Hij gedraagd zich geagiteerd. Alsof hij gestoken wordt door een wesp..
Vind ik leuk
soksa +1763
dinsdag 20 maart 2018 om 10:03
Ik zie het meer als een uitspatting van blijdschap dat er in één keer uitkomt. Dit soort juichen zie ik zelfs op de amateurvelden voorbijkomen
Vind ik leuk
zondag 18 maart 2018 om 23:34
een bericht hierboven gaat over zijn doelpunt. Hier komt de tweede: Mooi doelpunt! Ga zo door!
Vind ik leuk
Basik013 +719
zondag 18 maart 2018 om 23:40
Prima reactie , shirt uitdoen moet gewoon kunnen , hij is beslissend dus dan mag dat.
Vind ik leuk
Ryan82 +1074
maandag 19 maart 2018 om 08:21
Kan je mij van de afgelopen jaar een voorbeeld noemen wie ook zijn shirt heeft uitgetrokken? Messi? Ronaldo die wekelijks belangrijke goals maken??
[Reactie gewijzigd op maandag 19 maart 2018 om 08:21]
Vind ik leuk
Basik013 +719
maandag 19 maart 2018 om 09:20
Moet hij toch zelf weten , vrij land hoor.
Vind ik leuk
zondag 18 maart 2018 om 23:45
Of je hoed.

Verpletterend.
Vind ik leuk
Psv1989 +2450
maandag 19 maart 2018 om 00:02
Zo zonder van de deze jongen nog steeds zo veel pontetie in zich alleen ze gedrag verpest zijn voetbal als!! Hij had zeer zeker bij de beste spelers kennen komen maar op deze manier zal dat nooit gebeuren jammer had een goede opvolger kennen zijn van Ronaldo
Vind ik leuk
soksa +1763
maandag 19 maart 2018 om 07:26
Wat zwets je nou. Hij doet het hartstikke goed in Lyon. Kijk even naar het aantal goals en assists hij geeft dit seizoen. Maakt nu weer een goal op basis van werklust. Lekker makkelijk meepraten met de rest maar noem mij nu 1 ding waar hij met zijn gedrag mee verpest. En kom nu niet met 'hij gooit met zn shirt' want er zijn honderden spelers die hun shirt uittrekken als ze in de laatste minuut de winnende maken.
Vind ik leuk
Psv1989 +2450
maandag 19 maart 2018 om 09:43
Haha blijf in je panty heb je Lyon CSKA gezien dan zie je toch zelf hoe die speelt ze man laten lopen voor eigen succes en Idd hij blijf maar contact zoeken met de media door ze rare fratsen als die scoort
Vind ik leuk
soksa +1763
maandag 19 maart 2018 om 10:29
Blijf maar lekker zoeken naar dingen die er niet zijn.

Ik zal wel eerlijk toegeven dat ik hem tegen CSKA niet heb zien spelen dus daar kan ik niet over oordelen. Maar dan nog? Hij speelt in dat geval een slechte wedstrijd. Dat kan. Verder doet hij het met 13 goals en 9 assists gewoon prima terwijl hij echt niet altijd basis staat of de 90 minuten volmaakt.

En op welke manier zoekt hij contact met de media nu dan? Door uitbundig te juichen? Als ik die goal op dat moment had gemaakt had ik naakt als een dolle zeehond heel dat stadion afgebroken. Iedereen zou gek worden als je zo belangrijke goal maakt. Als hij te rustig juicht is hij weer arrogant. Doet hij heel uitbundig moet hij weer normaal doen. Het is nooit goed.
Vind ik leuk
Ajacied_8 +18960
maandag 19 maart 2018 om 00:27
Die blijft nu de hele nacht op om de hoed voor morgen te kiezen.
Vind ik leuk
maandag 19 maart 2018 om 00:59
Elke keer als hij op de bank komt te zitten en dan invalt is ie weer reuzenbelangrijk er mist constansie bij deze jongen
Vind ik leuk
maandag 19 maart 2018 om 01:01
De meeste die hierop heben gereageerd jullie zijn de mensen die zeuren rn letten op zulke dingen.denk eens na?

bij voetbal komt veel emoties kijken.wie weet wat voor week hij heeft gehad..!
en of dat het in zijn hoofd spookt wat mensen zoals jullie altijd zeuren over de kleinste dingen.
zoals als hier vernoemd zijn hoed, realy?
als jullie het beter kunnen voor 60duizend man ga je gang..
Wees eerder blij dat hij een Nederlander is en het laat zien..
want stel dat hij het over 2 jaar EK goed doet zeurt niemand van jullie hier..
Dan is iedereen waauuww wat is hij goed..
het is nooit goed maar altyd zoeken naar fouten schande
[Reactie gewijzigd op maandag 19 maart 2018 om 01:10]
Vind ik leuk
soksa +1763
maandag 19 maart 2018 om 07:23
Wat een hypocriet gezwets hier weer zeg. Maakt een goede goal op basis van inzet maar er wordt weer alleen maar geklaagd over dat hij zn shirt uittrekt. Als pak hem beet Ted van de Pavert dit had gedaan had niemand er over gezeurd. Maarja het is Depay he.
Vind ik leuk
Ryan82 +1074
maandag 19 maart 2018 om 08:18
Meer geluk dan wijsheid deze goal. Ene wedstrijd kut andere wedstrijd mwa. Speel maar eens een heel seizoen goed. Memphis geeft voor mij een perfecte weergave van de generatie voetballers die wij hebben. Kunnen niet tegen kritiek, ze maken een goal en denken: zie je wel? ben de beste, en ze zijn zo wisselvallig als de pest.
[Reactie gewijzigd op maandag 19 maart 2018 om 08:20]
Vind ik leuk
maandag 19 maart 2018 om 08:39
Memphis is een goede voetballer en kan een hele grote voetballer worden.

Hij moet wel gaan snappen dat dit soort juichtaferelen hem niet helpen. Een coach ziet die verkropte frustraties ook en gaat dan constateren dat er niet genoeg rust en zelfvertrouwen in zijn lichaam zit. Je ziet het ook in zijn spel omdat hij bij ieder balcontact beslissend en bepalend wil zijn.

Jammer eigenlijk, want als hij het allemaal net wat meer gedoseerd zou doen, is hij niet alleen een vaste waarde by Lyon en Oranje, maar maakt hij binnen no time weer een stap omhoog naar een echte topclub.

Hij zit echt nog in de kindfase van zijn leven lijkt het, en er staat nog geen echte vent.
[Reactie gewijzigd op maandag 19 maart 2018 om 08:43]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws