'Kinderlijk, ik heb het gevoel dat ik in de steek ben gelaten tegen Ajax'

22-12-2019 16:55
34

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

ADO Den Haag-doelman Luuk Koopmans voelt zich in de steek gelaten door zijn ploeggenoten. Ajax was zondag een paar maten te groot voor de nummer zeventien van de Eredivisie, die de weg kwijt is.

Emile van de Sande
AMSTERDAM

Koopmans stoort zich na de 6-1 nederlaag in Amsterdam aan de 'kinderlijke' manier waarop ADO de goals weggaf tegen Ajax. "We werken totaal niet samen. Ik heb het gevoel dat ik in de steek ben gelaten", zegt de doelman voor de camera van VoetbalPrimeur. "Van tevoren heb ik nog aangegeven dat we Hakim Ziyech sowieso moeten dubbelen. Hij is de belangrijkste man, dat ziet volgens mij iedereen. Het is gewoon te makkelijk."

De van PSV gehuurde doelman kan er niet over uit. "In de wedstrijd probeer ik ze wel op de flikker te geven en te zeggen dat we elkaar moeten helpen, maar dat had geen nut. Als Ziyech tien seconden krijgt om even te bedenken wat hij gaat doen... Het is goed dat we een weekje vrij hebben. Iedereen moet maar eens even nadenken wat hij in de tweede seizoenshelft wil doen, want het is duidelijk wat we uit een ander vaatje moeten tappen."