'Van Gaal gaat veertig miljoen euro neertellen na goed woordje van De Vrij'
United en Chelsea strijden om krabbel

'Van Gaal gaat veertig miljoen euro neertellen na goed woordje van De Vrij'

28-03-2015 12:16
1

Niet alleen Stefan de Vrij, maar ook Felipe Anderson wordt gelinkt aan een transfer naar Manchester United. Beide spelers staan onder contract bij SS Lazio.

Manchester United zit de laatste maanden vrijwel wekelijks op de tribune om de duels van Lazio te bekijken. De Vrij wordt met bovengemiddelde interesse gevolgd, maar de Engelse grootmacht zou vooral gecharmeerd zijn van Anderson. De 21-jarige Braziliaan beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak in Italië, ruim anderhalf jaar na zijn komst. De Vrij deed onlangs al een goed woordje voor zijn ploeggenoot.

In 22 optredens dit seizoen was hij al goed voor negen treffers en zes assists. Dat moyenne heeft hem de interesse van tal van Europese topclubs opgeleverd, met Manchester United als meest serieuze gegadigde volgens The Telegraph. De club van manager Louis van Gaal moet wel met een flink zak geld over de brug komen. Lazio verlangt in de zomer veertig miljoen voor Anderson.

Naast Manchester United is ook Chelsea in de race om de handtekening van de vleugelaanvaller, die onlangs bijtekende tot medio 2020. De komst van Anderson gaat in het geval de Londenaren de jacht winnen, de plek innemen van Willian.