PSV'er gaat niet uit van vertrek en erkent 'probleempjes': Vakantie genomen

PSV'er gaat niet uit van vertrek en erkent 'probleempjes': "Vakantie genomen"

04-08-2016 18:23
1

Santiago Arias gaat ervan uit dat hij deze zomer 'gewoon' bij PSV blijft. De naam van de 24-jarige Colombiaan valt regelmatig in het geruchtencircuit.

Een transfer lijkt echter niet in de pijplijn te zitten. "Natuurlijk wil ik wel een keer naar een club in een grote competitie. Maar ik ben op dit moment alleen bezig met PSV. Als er iets komt, dan bekijken we het op dat moment en nemen dan de beste beslissing. Maar nu ben ik nog gewoon hier en zal ik alles geven voor PSV", reageert Arias bij Omroep Brabant.

Inmiddels staat de rechtsback er weer goed op bij trainer Phillip Cocu, die hem bij de start van de voorbereiding schorste. Arias was te laat teruggekeerd van vakantie. Dat had zo zijn redenen.

"Ik had vakantie genomen", vertelt Arias, die in juni deelnam aan de Copa America. "Door een aantal probleempjes die ik in Colombia had was ik te laat terug. Toen ik terugkwam moest ik bij Jong PSV aansluiten want het eerste team zat in Zwitserland. Met de trainer heb ik het uitgesproken en nu ben ik gewoon weer hier bij het team."