Portugezen pakken uit: Castaignos kan voor zes miljoen naar topclub verkassen

Portugezen pakken uit: Castaignos kan voor zes miljoen naar topclub verkassen

05-08-2016 11:10
6

Sporting Portugal heeft het vizier gericht op Luc Castaignos. Dat nieuws prijkt vrijdag groot op de voorpagina van A Bola, de grootste voetbalkrant van Portugal. Castaignos staat momenteel onder contract bij Eintracht Frankfurt. 

Onlangs vertelde de voormalig spits van FC Twente en Feyenoord nog dat hij in principe wil blijven bij de Bundesliga-formatie. De 23-jarige aanvaller ligt in Frankfurt vast tot medio 2019. Sporting wil Castaignos graag verleiden tot een avontuur in Lissabon. Het feit dat de club zich geplaatst heeft voor de Champions League, kan daarbij wellicht helpen. Volgens A Bola heeft de topclub inmiddels al contact gelegd met de spits en zijn management. 

Frankfurt nam Castaignos een jaar geleden voor zo'n drie miljoen euro over van FC Twente. Zijn debuutjaar in de Duitse competitie luisterde de rechtspoot op met vier doelpunten. Voor ongeveer zes miljoen euro zou hij nu losgeweekt kunnen worden. Ook Bas Dost en Robin van Persie zijn deze zomer gelinkt aan Sporting Portugal.