Brands wil drie deals bij PSV: Dat klopt en ga ik zeker ook niet ontkennen

Brands wil drie deals bij PSV: "Dat klopt en ga ik zeker ook niet ontkennen"

10-12-2016 09:51
8

PSV gaat na de contractverlenging van Jetro Willems aan de slag om ook Joshua Brenet, Jürgen Locadia en Dante Rigo langer te binden. Er ligt al een voorstel bij Locadia, zo vertelt technisch manager Marcel Brands van de Eindhovenaren.

De PSV-aanvaller heeft een voorstel ontvangen om tot medio 2021 bij te tekenen. "Dat klopt en ga ik zeker ook niet ontkennen. Ik heb daarover een eerste gesprek met zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma gehad en heb Locadia zelf nog niet eens inhoudelijk hierover gesproken", vertelt Brands in het Eindhovens Dagblad.

De berichten over een akkoord zijn dan ook voorbarig, maar Brands is hoopvol gestemd. "Hij ligt nog tot 2019 vast, maar we willen nu al een signaal afgeven dat we het ook voor de toekomst in hem zien zitten", vervolgt de technische man. Wat volgt zijn aanbiedingen voor Brenet, die tot 2020 kan bijtekenen. Hij heeft nu een aflopend contract met een optie die PSV kan lichten voor nog een jaar.

Tot slot mag ook het toptalent Rigo op een nieuwe verbintenis rekenen. PSV wil de zeventienjarige middenvelder, die zondag achttien wordt, lang aan zich binden. De gesprekken zitten in de eindfase.