'Vitesse en Chelsea akkoord over Van Ginkel'

dinsdag 11 juni 2013 om 07:12

Chelsea heeft een bod uitgebracht van ruim 8,5 miljoen euro, meldt De Telegraaf. Daarmee zit de winnaar van de Europa League ruim anderhalf miljoen euro boven het bod van Ajax. De regerend landskampioen van Nederland bracht een bod uit van zeven miljoen euro. Vitesse wilde echter niet in gesprek gaan met de Amsterdammers.

Van Ginkel ziet een overgang naar Ajax wel zitten, gekeken naar de mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Bij Chelsea is de kans groot dat hij geen basisplaats krijgt onder trainer José Mourinho. Een extra jaar Vitesse is echter een optie, gezien het feit dat Chelsea ieder jaar drie spelers op huurbasis in Arnhem stalt.
 

Bekijk gerelateerd nieuws

Populaire reacties

dinsdag 11 juni 2013 om 10:34
Moet hij nooit doen, als er een club is waar talenten echt geen kans krijgen is het Chelsea wel. Kopen ds laatste jaren alleen maar talenten op om ze daarna ter verhuren en om uit eidelijk toch maar te verkopen. Let op mijn woorden vooral bij een trainer als Mourinho. Kijk maar naar De Bruyne, Lukaku, Courtois, Paizon en nog een paar die allemaal verhuurd zijn maar waarschijnlijk uiteindelijk hun kansen toch niet gaan krijgen, zonde.
dinsdag 11 juni 2013 om 10:33
Moet hij nooit doen, als er een club is waar talenten echt geen kans krijgen is het Chelsea wel. Kopen ds laatste jaren alleen maar talenten op om ze daarna ter verhuren en om uit eidelijk toch maar te verkopen let op mijn woorden vooral bij een trainer als Mourinho. Kijk maar naar De Bruyne, Lukaku, Courtois, Paizon en nog een paar die allemaal verhuurd zijn maar waarschijnlijk uiteindelik hun kansen toch niet gaan krijgen, zonde.

Bekijk alle reacties (32)

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Bekijk het laatste nieuws

Check Offside.nl

Live Transfergeruchten

NK FIFA

Populair

Facebook