AC Milan handelt snel na Maignan-nieuws en weet keepersprobleem op te lossen

AC Milan handelt snel na Maignan-nieuws en weet keepersprobleem op te lossen

13-10-2021 21:51
12

AC Milan heeft het keepersprobleem dat is ontstaan door de blessure van Mike Maignan alweer opgelost. I Rossoneri halen de transfervrije Antonio Mirante naar Milaan, die voor het laatst onder contract stond bij AS Roma.

Woensdag maakte Milan bekend dat Maignan tien weken uit de roulatie is met een stevige polsblessure. Daardoor was Ciprian Tatarusanu even de enige keeper uit het eerste elftal waarover de nummer twee van de Serie A kon beschikken. De 21-jarige Alessandro Plizzari raakte aan het begin van het seizoen namelijk ook geblesseerd.

Het was voor Milan dus noodzakelijk om een nieuwe keeper aan te trekken. Dat lukte enkele uren na het Maignan-nieuws al: de club uit Noord-Italië maakt bekend dat de clubloze Mirante voor de rest van dit seizoen onder contract staat. Daarmee is het keepersprobleem van AC Milan voorlopig opgelost.

Mirante is 38 jaar oud en beschikt over een lading aan ervaring. Zo keepte hij in het verleden al bij onder meer Roma, Juventus en Bologna. Vorig seizoen kwam de Italiaanse goalie tot vijftien officiële optredens bij eerstgenoemde club.