Hake reageert op naar Van der Hoorn-moment: 'Wij maken ons ook een beetje zorgen'

Hake reageert op naar Van der Hoorn-moment: 'Wij maken ons ook een beetje zorgen'

31-10-2021 20:31
9

FC Utrecht-trainer René Hake maakt zich zorgen om Mike van der Hoorn. De verdediger ging na een onderling duel even out tegen Willem II (5-1), waarna hij zich moest laten vervangen. Van der Hoorn is na de wedstrijd afgereisd naar het ziekenhuis.

Na ongeveer vijftig minuten spelen ging Van der Hoorn een duel aan met Willem II-spits Kwasi Wriedt. De stopper van Utrecht kreeg een harde tik op zijn hoofd, waarna hij relatief lang bleef liggen op het gras. Uiteindelijk kwam Van der Hoorn weer bij bewustzijn, waarna hij het veld verliet.

Hake wordt na de wedstrijd gevraagd hoe het gaat met de voormalig jeugdinternational. "Dat is niet helemaal duidelijk", antwoordt Hake voor de camera van ESPN. "Volgens mij is hij naar het ziekenhuis gegaan voor onderzoek, dus dat moeten we even afwachten."

Toen Van der Hoorn op het veld lag, gingen de alarmbellen af bij Hake. "Volgens mij was hij weer bij toen hij van het veld ging. Ik weet niet of hij lopend naar de catacomben is gegaan. Daar was ik niet bij. Wij maken ons ook een beetje zorgen. We moeten zeker goed oppassen, dus daarom is hij met familie naar het ziekenhuis gegaan."