Oude liefde AC Milan bevalt Van Basten niet: Ik word moe van dat soort gasten

Oude liefde AC Milan bevalt Van Basten niet: "Ik word moe van dat soort gasten"

03-11-2021 19:56
15

Marco van Basten schrok van wat zijn oude liefde AC Milan heeft laten zien in de eerste helft van de vroege Champions League-wedstrijd tegen FC Porto. De Rossoneri zijn in eigen land uit de startblokken geschoten, maar koersen af op de vierde achtereenvolgende Champions League-nederlaag.

Milan verloor al van Liverpool, Atlético Madrid en FC Porto en kwam tegen datzelfde Porto na zes minuten al met 0-1 achter. Van Basten wist niet wat hij zag, heeft hij tijdens de rust laten weten bij Ziggo Sport. "Het is niet best wat Milan laat zien", aldus San Marco. "Die Hernández (Theo, linksback, red.) heeft het idee dat hij in zijn eentje op het veld staat. Elke keer gaat hij er in zijn eentje vandoor en dan blijft hij liggen als een piepkuiken... Ik word moe van dat soort gasten."

Waar AC Milan na elf Serie A-duels nog maar twee punten heeft ingeleverd, lonkt in het miljardenbal een roemloze aftocht na vier wedstrijden. "Heel gek, want ze staan nu bovenaan in de Serie A (samen met Napoli, red.) en dan heb je toch een goed niveau, zou je zeggen. Maar het zijn echt een stelletje klunzen bij elkaar op het ogenblik..."