Bijzondere complimenten voor Timber: Ik denk dat Marco daar wel van houdt

Bijzondere complimenten voor Timber: "Ik denk dat Marco daar wel van houdt"

04-11-2021 12:55
24

Marco van Basten is fan van Jurriën Timber. Na de gewonnen Champions League-kraker tegen Borussia Dortmund (1-3) verschijnt er een lach op het gezicht van de verdediger als hij wordt geconfronteerd met de loftuitingen van San Marco.

Van Basten zei voor Dortmund - Ajax dat het 'met Timber op het veld veel leuker is om naar voetbal te kijken'. "Het is mooi dat hij het zegt", reageert de twintigjarige verdediger voor de camera van Ziggo Sport. "Ik voetbal graag vooruit, ik voetbal gewoon graag, ik zoek graag naar oplossing en ik blijf rustig aan de bal. Ik denk dat Marco daar wel van houdt."

Door de overwinning in Dortmund is Ajax zeker van overwintering in de Champions League. In het historische seizoen 2018/2019 gebeurde dat voor het laatst. "Knap hè", grijnst Timber. "Dat had je van tevoren niet gezegd, maar je gaat van wedstrijd tot wedstrijd. We hebben de eerste drie duels echt supergoed gespeeld en nu hebben we ons goed herpakt, nadat we het super- superlastig hadden. We hebben laten zien dat die twaalf punten verdiend zijn."