Schreuder niet blij met gedrag PEC-spelers tegen Feyenoord: 'Hebben we niks aan'

Schreuder niet blij met gedrag PEC-spelers tegen Feyenoord: 'Hebben we niks aan'

21-11-2021 17:53 Laatste update: 17:57
22

PEC Zwolle-trainer Dick Schreuder is niet blij met het gedrag van zijn spelers tegen Feyenoord. De kersverse coach van de Zwollenaren ziet dat zijn spelers al snel hun hoofden lieten hangen.

PEC liep zondagmiddag tegen een 4-0 nederlaag aan bij Feyenoord. De einduitslag stond na 35 minuten al op het scorebord. Schreuder krijgt bij ESPN de vraag wat hij in de rust tegen zijn spelers heeft gezegd. "Ik zei dat ik dit gedrag niet wil zien, dat de koppies gaan hangen als het minder gaat", antwoordt de opvolger van Art Langeler. "Daar hebben we niks aan en kopen we niks voor. Dat heb ik duidelijk gezegd. In de tweede helft gingen we alleen nog maar tegenhouden."

Schreuder ziet dat er nog veel dingen beter moeten bij PEC. "We gaan alles meenemen van deze wedstrijd. We spelen veel ballen terug, ik wil dat we meer vooruit gaan spelen. Er zijn zóveel momenten waar we aan moeten werken."

Desondanks reageert Schreuder duidelijk op de vraag of hij zich zorgen maakt bij PEC. "Ik ga me nog geen zorgen maken, anders was ik hier niet ingestapt", besluit hij.