Cádiz-coach duidelijk over De Jong en consorten: 'Dan zou ik het boek sluiten'

Cádiz-coach duidelijk over De Jong en consorten: 'Dan zou ik het boek sluiten'

02-01-2022 17:17
35

Cádiz-trainer Álvaro Cervera heeft kort gereageerd op de geruchten rondom onder meer Luuk de Jong. De Nederlandse spits zou niet staan te springen om naar de nummer negentien van La Liga te vertrekken. Cervera vindt dat Cádiz dat soort spelers snel uit het hoofd moet zetten.

De Jong wordt door Sevilla verhuurd aan FC Barcelona, maar daar komt de oud-PSV'er niet meer in de plannen voor. Cádiz wilde De Jong graag huren, maar de Oranje-international werd daar naar verluidt niet heel enthousiast van. Op de persconferentie wordt trainer Cervera daarnaar gevraagd. "Dit jaar is het voor ons moeilijk om in actie te komen op de transfermarkt, omdat we zeer laag op de ranglijst staan en spelers niet graag naar zulke teams gaan."

"Als we een speler vragen om hierheen te komen maar hij wil liever niet door onze plek op de ranglijst, dan zou ik het boek sluiten", vervolgt een duidelijke Cervera. "Dat overkomt ons dit jaar op deze markt."

Cádiz is naar verluidt niet de enige club die interesse heeft in De Jong. In het geruchtencircuit worden de namen van onder meer Besiktas en Fenerbahçe genoemd.