Godzijdank is Hendrix vertrokken, voor Spartak is dit heel goed

"Godzijdank is Hendrix vertrokken, voor Spartak is dit heel goed"

30-01-2022 07:28
164

Jorrit Hendrix heeft in een jaar tijd weinig potten kunnen breken bij Spartak Moskou. Russische analisten zijn blij dat de 26-jarige middenvelder is vertrokken.

Hendrix speelt de komende achttien maanden op huurbasis voor Feyenoord, dat ook een optie tot koop heeft bedongen. "Godzijdank is Hendrix vertrokken", steekt de oud-international Roman Shirokov van wal bij Sport-Express. "Voor Spartak is dit heel goed, want ze moesten ruimte maken in de selectie. Het is moeilijk om een speler te beoordelen die nauwelijks speelt, maar Hendrix was niets bijzonders."

Daar sluit Anzor Qavazasjvili zich bij aan. "Het vertrek van deze speler is geen probleem voor Spartak", zegt de oud-doelman tegen Sport24. "Hendrix is een speler van FNL-niveau (de Russische Eerste Divisie, red.). Hij zal het spel nu niet meer vertragen."

Ook Alexander Mostovoy is niet rouwig om het vertrek van de eenmalig Oranje-international. "Ten eerste was zijn komst naar Spartak al heel vreemd. Niemand had ooit van hem gehoord en hij kwam nauwelijks in actie. Ik denk niet dat het erg is dat hij vertrekt, Spartak doet hier goed aan", laat hij weten bij Euro-football.ru.

De voormalig middenvelder vindt de transfer van Hendrix weggegooid geld. "Het enige vervelende is dat ze uit Nederland komen, veel geld verdienen en dan op huurbasis weggaan. Hendrix is daarin niet de enige. Neem Guus Til, waarvoor ze een veel groter bedrag betaalden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie