Matchwinner Veerman komt erg goed weg bij PSV: 'Ik wist het niet'

Matchwinner Veerman komt erg goed weg bij PSV: 'Ik wist het niet'

02-03-2022 23:34
54

Het scheelde niet veel, of PSV moest het in de bekerfinale zonder Joey Veerman stellen. De middenvelder beging in blessuretijd tegen Go Ahead Eagles een overtreding, stond op scherp, maar kreeg geen gele kaart.

Tegen Go Ahead maakte Veerman de winnende, waardoor PSV in de bekerfinale staat. Het had echter zomaar gekund dat de middenvelder dan niet van de partij zou zijn. Voor de camera van ESPN wordt Veerman geconfronteerd met de 'schock van zijn leven'. "Zo, ja. Uiteindelijk geeft de scheidsrechter nog een vrije trap, maar gelukkig kreeg ik geen gele kaart. Ik wist ook niet dat ik op scherp stond."

Gelukkig voor Veerman liep het goed af, net als zijn transfer naar PSV van afgelopen winter. Sinds zijn komst naar Eindhoven komt de jeugdinternational sterk voor de dag. "Ik speel hier met betere spelers, dan ga je zelf ook beter voetballen", legt Veerman uit. "Dat had ik bij Heerenveen al, ik hoop dat ik dat hier nu kan doortrekken. Ik heb daar mooie jaren gehad, maar ik was toe aan de volgende stap."