De Jong ziet komst Mazraoui wel zitten: Een geweldige speler

De Jong ziet komst Mazraoui wel zitten: "Een geweldige speler"

09-03-2022 13:30 Laatste update: 13:56
35

Frenkie de Jong kan inhoudelijk weinig zeggen over de eventuele komst van Noussair Mazraoui naar FC Barcelona, maar hij noemt de Ajacied wel 'een geweldige speler'. Mazraoui staat hoog op de lijst in Catalonië.

Mazraoui is na dit seizoen transfervrij en gaat Ajax gratis en voor niets verlaten. Barcelona heeft gas voor hem gegeven, zo meldde de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano dinsdag. Naast Barcelona zijn ook AC Milan en Borussia Dortmund in Mazraoui geïnteresseerd.

"Mazraoui heeft veel kwaliteit. Ik kan niets zeggen over of hij zal komen of niet, maar hij is een geweldige speler", zegt De Jong woensdag op een persconferentie. Barcelona heeft de afgelopen seizoenen een jasje uitgedaan, maar toch denkt De Jong dat de club nog altijd aantrekkelijk is voor nieuwkomers. "Ik denk dat het altijd een goed moment is om naar Barça te komen."

"Het is een van de grootste clubs ter wereld en je kunt er veel bereiken. Normaal gesproken spelen we voor alle titels, en ik ben er zeker van dat we volgend jaar weer overal voor meedoen", zegt De Jong.