VI: Bijlow zorgt voor code rood, Feyenoord met spoed op zoek naar keeper

VI: Bijlow zorgt voor code rood, Feyenoord met spoed op zoek naar keeper

15-03-2022 18:45
209

Feyenoord gaat met spoed op zoek naar een nieuwe doelman. Volgens Voetbal International komt Justin Bijlow dit seizoen namelijk niet meer in actie.

Het Algemeen Dagblad meldde al dat de 24-jarige doelman mogelijk onder het mes moet. VI weet dat zijn seizoen er hoe dan ook al op zit. Bijlow heeft last van dezelfde voet die hem eind 2020 al parten speelde en uiteindelijk maanden aan de kant hield. Destijds had Feyenoord de beschikking over Nick Marsman als tweede doelman, nu is Ofir Marciano de stand-in van de Oranje-international.

Het weekblad meldt dat er in aanloop naar de duels met Partizan Belgrado en Ajax lichte paniek is uitgebroken in De Kuip. De Rotterdammers zijn met spoed op zoek naar een nieuwe doelman, die als back-up kan dienen voor de Israëliër. Trainer Arne Slot kan verder namelijk alleen beschikken over jongelingen Thijs Jansen en Tein Troost. Nu de cruciale fase van het seizoen aanbreekt, is het dan ook code rood.

Feyenoord is aangewezen op transfervrije keepers of sluitposten die actief zijn in Rusland of Oekraïne. Aartsrivaal Ajax zat onlangs in hetzelfde schuitje en ging in zee met Przemyslaw Tyton.