Buitenlandse clubs in de rij om toe te slaan bij Feyenoord: 'Dat is logisch'

Buitenlandse clubs in de rij om toe te slaan bij Feyenoord: 'Dat is logisch'

17-03-2022 10:47
93

Luis Sinisterra kan rekenen op belangstelling vanuit de top-vijf competities in Europa, maar die interesse doet de Colombiaan weinig. Hij weet wat hij aan Feyenoord heeft en zal zich altijd voor de volle honderd procent inzetten voor zijn ploeg. 

Medio 2018 streek Sinisterra neer in De Kuip en intussen is hij uitgegroeid tot een vrijwel onmisbare schakel op de linkervleugel. "Als je ergens langer bent, wen je aan de stad en de fans", zegt hij op de persconferentie van woensdag. "Ik ben altijd goed behandeld. De club heeft alles altijd heel goed voor mij geregeld."

Naar verluidt staan onder meer FC Barcelona, Atlético Madrid en Italiaanse clubs in de rij om Sinisterra op te pikken. De hoofdrolspeler staat niet te kijken van het feit dat hij genoemd wordt bij grote clubs. "Dat is logisch, maar Feyenoord is het belangrijkst. Ik ben honderd procent gefocust op Feyenoord en dat blijft zo totdat ik mijn contract heb uitgediend."

Sinisterra ziet de belangstelling als een stimulans om zijn huidige vorm vast te houden. Waar zijn plafond ligt? "Ik doe het stap voor stap. Nu ben ik hier en hier probeer ik beter te worden als voetballer. Die kans krijg ik in de Eredivisie. Wat de toekomst brengt, weet ik nog niet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie