Wordt Drommel de nieuwe doelman van Oranje? Dat zou echt een droom zijn

Wordt Drommel de nieuwe doelman van Oranje? "Dat zou echt een droom zijn"

18-03-2022 07:55
89

Jöel Drommel telt zijn zegeningen na de overtuigende 0-4 zege van PSV bij FC Kopenhagen in de Conference League. De doelman hoopt zich nu ook in de kijker te kunnen spelen bij Oranje en bondscoach Louis van Gaal.

In Denemarken werd Drommel na afloop toegezongen door de meegereisde PSV-fans. Hij kreeg dit seizoen al veel kritiek te verduren, maar hield zowel tegen FC Utrecht (0-1) als Kopenhagen de nul. "Dat voelt lekker. Tegen Utrecht was ik belangrijk en vandaag hebben we niet veel weggegeven", reageert hij voor de camera van Veronica. "Nu ben ik benieuwd wie onze volgende tegenstander wordt in Europa. We wachten het af. Zondag weer een wedstrijd en dan de interlandperiode."

Drommel hoopt vrijdag een uitnodiging te krijgen voor het Nederlands elftal. "Daar wacht ik eerst op. Dan moet ik me maandag melden en wil ik mezelf laten zien zoals ik nu de laatste twee wedstrijden heb gedaan. Ik moet met dit gevoel doorgaan en hard blijven werken. Doelman van Oranje zou natuurlijk echt een droom zijn die uitkomt, maar dat laten we aan de bondscoach over."