Man United krijgt positief Ten Hag-advies: 'Een genoegen om zijn Ajax te zien'

Man United krijgt positief Ten Hag-advies: 'Een genoegen om zijn Ajax te zien'

25-03-2022 20:54
44

Rivaldo ziet Erik ten Hag graag naar Manchester United vertrekken. De oud-speler van FC Barcelona geniet van het spel dat Ajax speelt onder Ten Hag en ziet een goede match met Man United.

Ten Hag wordt de laatste tijd veelvuldig gelinkt aan een overstap naar Manchester United. In gesprek met Betfair laat Rivaldo zijn licht over de situatie schijnen. "Als ik kijk naar wat Ten Hag bij Ajax heeft gedaan, weet ik zeker dat hij een geweldige optie zou kunnen zijn om de volgende manager van United te worden", vindt de voormalig aanvaller.

"Hij zou een geweldige aanwinst zijn voor Manchester United. Hij is een uitstekende coach", gaat een positieve Rivaldo verder. "Zijn aanvallende stijl en aantrekkelijke voetbal passen bij de identiteit van United. Het is een genoegen om zijn Ajax-team te zien spelen."

Als de linkspoot denkt aan een Manchester United-team onder leiding van Ten Hag, wordt hij enthousiast. "Ik ben benieuwd wat hij zou kunnen doen met de United-selectie, waar een aantal van de beste spelers ter wereld in zitten."