Slot houdt rekening met Feyenoord-vertrek: 'Begint met 10 miljoen euro'

Slot houdt rekening met Feyenoord-vertrek: 'Begint met 10 miljoen euro'

28-03-2022 14:32 Laatste update: 14:38
67

Orkun Kökcü, Marcos Senesi, Luis Sinisterra: veel spelers van Feyenoord worden in verband gebracht met een zomers vertrek uit De Kuip. Arne Slot blijft er rustig onder, maar zet zich ook schrap.

"Wat er komende zomer staat te gebeuren, zal ongetwijfeld voor heel veel clubs gelden: de beste spelers gaan vertrekken. Dat heb ik bij Cambuur en AZ ook meegemaakt", zegt Slot bij Studio Voetbal. De trainer van Feyenoord zegt niet bang te zijn voor het vertrek van één specifieke speler. "Het gaat erom dat we spelers achter de hand hebben, waardoor we kunnen denken: Daar hoeven we misschien niet eens heel veel minder van te worden."

Slot verwacht dat Sinisterra het meest gewild is. "Een aanvaller die in de Eredivisie het verschil maakt, begint over het algemeen met een vraagprijs van meer dan tien miljoen euro. Wat dat betreft is een verdediger beter te vervangen, omdat die transfersommen lager liggen. Verdedigers kunnen we makkelijker betalen dan een speler in de aanval. Ik denk dat Luis het hoogst op het lijstje staat bij verschillende clubs."