'Poolse Lewandowski-geruchten kloppen niet, maar Barcelona heeft wel interesse'

'Poolse Lewandowski-geruchten kloppen niet, maar Barcelona heeft wel interesse'

11-04-2022 17:22
15

Robert Lewandowski wordt in Polen gelinkt aan een overstap naar FC Barcelona, maar volgens BILD kloppen de geruchten niet. Een vertrek van de doelpuntenmaker bij Bayern München is echter niet uitgesloten.

Lewandowski ligt momenteel nog een jaar vast bij Der Rekordmeister. In het geruchtencircuit werd de spits al gelinkt aan een transfer naar Barcelona, nu berichten Poolse media zelfs over een persoonlijk akkoord tussen Lewandowski en de Spaanse grootmacht. BILD-verslaggever Christian Falk ontkent dat: hij stelt dat de Poolse berichtgeving niet klopt.

Wedden

Meer odds

Sport1 stelt ook dat er nog niks duidelijk is over de toekomst van Lewandowski. Dat betekent dat een vertrek bij Bayern ook nog tot de mogelijkheden behoort. De zaakwaarnemer van de Poolse aanvalsleider spreekt naar verluidt met verschillende clubs, waaronder Barcelona. Lewandowski heeft intern echter nog niet aangegeven dat hij wil vertrekken.

In de komende tijd zullen er ook contractonderhandelingen plaatsvinden. Naar alle waarschijnlijkheid zal er dan uitsluitsel komen over de toekomst van Lewandowski. Als de 129-voudig international voor een transfer kiest, dan zou dat een flinke klap zijn voor Bayern: in de Bundesliga en Champions League maakte Lewandowski dit seizoen meer goals dan dat hij wedstrijden speelde.